Tilbake

Berg-Hansen Nord-Norge – ditt lokale reisebyrå i nord

Berg-Hansen familien består av mange kontorer på kryss og tvers av landet, og denne uken skal vi bli litt bedre kjent med kontorene våre i storslagne nord – nærmere bestemt Mo i Rana, Bodø, Sortland, Harstad, Tromsø, Alta og Vadsø.

Berg-Hansen Nord-Norge er fellesnavnet på de syv kontorene, og her jobber det en gjeng med kunnskapsrike, entusiastiske og erfarne damer og menn. Berg-Hansen Nord-Norge er den største reiseaktøren nord for Trøndelag, med kunder over hele landsdelen og en sterk markedsposisjon.

Nina Christiansen er salg- og markedssjef her på sitt femte år, med fast kontorsted i Harstad. Jeg har tatt en prat med henne, for å bli litt bedre kjent med Berg-Hansen Nord-Norge og hva de kan hjelpe både bedriften din, og deg som privatperson med.

Gjengen fra Berg-Hansen Nord-Norge

Fortell kort hvilke reisebyråtjenester dere leverer?

Vi leverer reisebyråtjenester til hele Nord-Norge – både til jobbreisende og privatreisende.

Vi har bedriftskunder fra et mangfoldig nordnorsk næringsliv, med alt fra enkeltmannsforetak til store konsern og offentlige instanser. Til disse kundene leverer vi blant annet online selvbetjeningsløsninger for bestilling- og administrering av reiser, personlig service og oppfølging gjennom våre dyktige reiseeksperter og Key Account Managere.

For privatreisende pakketerer vi alt fra norgesferier, storbyferier, cruise i eksotiske strøk, seilinger med Hurtigruten, fotballturer og safarireiser, til mer tradisjonelle «sydenreiser». Vinterstid går det direktefly fra flere steder i nord til Kanariøyene, som er et av reisemålene vi er lommekjente på – og sommertid er det reisemål i Middelhavet som frister.

Vi har også vår avdeling for «Meetings & Events», som planlegger og gjennomfører kurs, konferanser og firmaturer i inn- og utland. Prosjektlederne våre på denne avdelingen har hektiske dager, for nå har det virkelig tatt av i forespørsler og bestillinger langt frem i tid.

Hvis du skal trekke frem et par ting, hva er dere skikkelig gode på?

Vi jobber en god del med å chartre egne direktefly fra nord, både innenlands og til spennende europeiske storbyer – spesielt for bedriftsgrupper og idrettslag på tur. Når man charter et eget fly kan man tilpasse reisetider, størrelse på fly og andre spennende løsninger for reisen helt etter ønske – så her er det mange muligheter, og vi ser at flere også benytter seg av denne muligheten.

Jeg vil også trekke frem den lokale patriotismen som vi har her oppe, og som vi absolutt er en del av. Det er viktig å være tilstede lokalt, og det gir oss masse energi å få jobbe med spennende lokale bedrifter og foreninger. Vi er stolte av å være leverandør, partner og sponsor av både idrett og kultur i Nord-Norge.

Hva er siste nytt fra kontoret?

Midt i pandemien styrket vi vår lokale tilstedeværelse i nord, med et nytt kontor i Alta. Dette er et byrå med lange tradisjoner og sterk lokal tilknytning, så det er veldig hyggelig å ha de med oss. Vi har også flyttet til nye og moderne kontorlokaler i både Tromsø, Harstad og Bodø – som selvfølgelig er stas for oss alle.

I tillegg har vi styrket oss med nyansettelser på både salg og Meetings & Events, så det er mye spennende på gang fremover.

Har dere en god kundehistorie på lager?

En av våre reiserådgivere på privatavdelingen i Tromsø, Marion, har en lang rekke faste og lojale kunder som kun bruker henne når de skal ut på reise. Her i nord har vi fortsatt fysiske feriebutikker, der kundene kommer inn og snakker med oss ansikt-til-ansikt. Flere av kundene til Marion er med andre ord vant til å møte opp til kaffe og prat, når ferien skal bestilles. I fjor flyttet Marion og resten av Tromsø-gjengen til nye lokaler, noe som skapte full forvirring når ferien skulle bestilles. Det sies at det ble satt i gang full leteaksjon etter Marion, som heldigvis ble sporet opp på ny kontoradresse. Gleden ble stor – så stor at en familie på seks bestilte en omfattende og oppgradert ferie til varmere strøk med én gang. De turte ikke å vente, i tilfelle Marion skulle forsvinne igjen.. 😉

Berg-Hansen sine syv kontorer

Helt på tampen, dette er ukens 3 tips fra Berg-Hansen Nord-Norge:

  1. Monika Nesse Bredal; en av våre eksperter på Meeting & Events.
    Ta kontakt neste gang du skal ha med deg en gruppe på tur. Vi skreddersyr gruppereiser med gulltråd – fra du starter hjemme, til du er hjemme igjen etter supre opplevelser og påfyll i minnebanken. Behovet for å møtes er stort, og det betyr mye for samholdet å knytte bånd utenfor arbeidsplass eller hverdagens vante rutiner. Men vær tidlig ute for å få godbitene –  vi opplever nå en formidabel pågang på både innenlands- og utenlandsturer. Og husk, du trenger hverken reise langt eller dyrt for å få flotte opplevelser. Vi har noe for alle!
  2. Marion Rochmann; erfaren reiserådgiver på privatreiser i Tromsø.
    Ikke vent med å planlegge ferieturen din for neste sommer. Bestill gjennom oss, så får du god hjelp dersom noe uforutsett skulle skje – som eksempelvis endret reiseråd. Husk at du også kan bestille fly, hotell og leiebil på våre nettsider, og fremdeles handle lokalt.
  3. Nina Christiansen; salg- og markedssjef med kontorsted i Harstad.
    Jeg anbefaler alle store og små bedrifter å ha et solid reisebyrå i ryggen. Hos oss kan du velge om du vil gjøre bestillingene dine digitalt, eller kontakte et av våre lokale kundesentre. Reiseekspertene våre er skikkelig gode på de litt komplekse reisene, som du kan støte på her i nord. Vi er også alltid beredt til å hjelpe deg, dersom det skjer noe uforutsett på reisen. Vi forhandler leverandøravtaler på våre kunders vegne, og med få tastetrykk kan du enkelt ta ut CO2-rapporter på de reisene bedriften har bestilt gjennom oss. Kundene våre er også begeistret for våre gode og oversiktlige fakturaløsninger. Ble du nysgjerrig? Ikke nøl med å kontakte meg for mer informasjon om en reisebyråavtale.

Har du lyst til å snakke med noen i Berg-Hansen Nord-Norge? Her finner du kontaktinformasjon for Mo i RanaBodøSortlandHarstadTromsøAlta og Vadsø.