Tilbake

Berg-Hansen og Flyr gir jobbreisende flere valgmuligheter

– Som Norges største reisebyrå er det viktig å tilby alle gode og relevante flyselskap i vår markedsplass. Derfor er det gledelig å kunne annonsere at Flyr nå er integrert i Berg-Hansens bestillingsportal, sier administrerende direktør i Berg-Hansen, Per Arne Villadsen.

Mann og kvinne står i kontorlokaler og ser inn i kamera
Per Arne Villadsen og Tonje Wikstrøm Frislid

Vi i Berg-Hansen heier på alle nye aktører som tilbyr reisetjenester i det norske markedet. Flyrs inntreden er derfor veldig gledelig, og bidrar til økt konkurranse og flere valgmuligheter.

– Vi i Flyr er svært godt fornøyd med at vi endelig kan tilby våre kundevennlige reiser via Berg-Hansens moderne portal, og med det nå ut til forretningsmarkedet med våre produkter gjennom en enkel og god brukeropplevelse, sier Tonje Wikstrøm Frislid, administrerende direktør i Flyr.

Spennende samarbeid

– Dette har vært et meget spennende og inspirerende samarbeid. Flyr innehar en kombinasjon av høy teknisk kompetanse og bransjeforståelse, og vi er imponert over hvordan de ser nye muligheter i en tradisjonell bransje som har godt av å bli utfordret, sier Villadsen.

Brukervennlige og gode produkter

Det unike bak samarbeidet vårt med Flyr er teknologien. Vi har benyttet NDC, som står for New Distribution Capabilities, og denne løsningen gjør brukeropplevelsen enkel og god. 

– Til syvende og sist kommer dette kundene til gode, som fremover vil oppleve et bredere og mer unikt utvalg av produkter og tjenester innenfor jobbreisemarkedet, forteller Villadsen.

– Reisebyråene er en viktig salgskanal for oss, og svært mange virksomheter i Norge benytter seg av Berg-Hansens tjenester når deres medarbeidere skal på jobbreise. Derfor er dette samarbeidet av stor betydning for Flyr og vi gleder oss til det videre samarbeidet, sier Wikstrøm Frislid.

Relaterte blogginnlegg

Se alle innlegg arrow_forward
Mennesker med små kofferter beveger seg på en flyplass. Foto
15. september 2022

Slik påvirkes reisebransjen av pandemi, krig og høye strømpriser

Det er mange ringvirkninger etter pandemien, og en urolig verden som påvirker bransjen. Her gir vi innsikt i reisemarkedet første halvår.
Berg-Hansen App
29. august 2022

10 tips til hvordan bli mer selvbetjent i Berg-Hansen

Via onlineportalen Webgate kan du hente kvitteringer, administrere profilen din, gjøre endringer, kansellere reiser og mye mye mer.
Flyvinge
18. oktober 2017

Hva er NDC og hva er konsekvensen?

NDC er et ord som stadig dukker opp. Det er IATA, flyselskapenes interesseorganisasjon, som står bak NDC. NDC er forkortelsen for New Distribution Capability, hvor formålet er å forenkle salg og kommunikasjon mellom flyselskapene og kundene. Målet er altså å gjøre det enklere for flyselskapene å distribuere produktene sine. Men er det så enkelt?