Tilbake

Berg-Hansen til topps i kåring for tredje året på rad

For tredje året på rad er Berg-Hansen kåret til det beste reiseselskapet i Norge innen Travel Management. – Dette viser tydelig at god rådgivning fra en solid reisepartner er verdsatt blant norske virksomheter. Jeg er stolt over å kunne motta denne utmerkelsen på vegne av alle våre medarbeidere, som hver dag gjør sitt ytterste for å hjelpe kundene våre, sier administrerende direktør i Berg-Hansen, Per Arne Villadsen.

Mann i dress lener seg inntil rekkverk i kontorlandskap. Foto
Administrerende direktør i Berg-Hansen, Per Arne Villadsen

Reisebransjen som helhet er under oppbygging etter pandemien. I løpet av de siste årene har bransjen mistet mange kompetente medarbeidere, og det tar tid å bygge seg opp igjen til et 2019-nivå. Ledelsen i Berg-Hansen er tydelige på at medarbeiderne er den viktigste ressursen i selskapet.

– Det er ekstra gledelig å få denne annerkjennelsen fra kundene våre akkurat i år. Ketchup-effekten etter pandemien har vært mer utfordrende enn vi kunne forutse, og vi mottar ekstremt mange kundehenvendelser hver dag – samtidig som vi har mange nyansatte som fortsatt er under opplæring. Dette er krevende både for oss og for kundene som kanskje har glemt hva vi som reiseselskap har stått i.

– Jeg tror det er summen av mange elementer som bidrar til at vi går til topps i kåringen. Vi har erfarne rådgivere og prosjektledere som sikrer at kundene til enhver tid har en så lønnsom og optimal reisebyråavtale som mulig. Vi har svært kunnskapsrike medarbeidere som er tilgjengelig 24/7. Dette i kombinasjon med markedets beste selvbetjeningsverktøy tror jeg er suksesskriteriene, avslutter Villadsen.


Om kåringen: World Travel Awards ble etablert i 1993, og i oktober 2022 gikk den 29. utgaven av stabelen. Formålet med utdelingen er å anerkjenne og belønne bedrifter som utpeker seg innen reise, turisme og servicenæringen.

Illustrasjon som viser vinner av World Travel Awards, beste Travel Management i Norge