Tilbake

Derfor bør din bedrift ha en reisebyråavtale

Trenger man et reisebyrå nå som «ingen» reiser? Selv om det er stopp i reiseaktiviteten, har vi fått mange spørsmål om å inngå en reisebyråavtale nettopp nå. Her forteller vi om hvorfor, og hva en reisebyråavtale kan gjøre for din bedrift.

Håndtrykk

I den utfordrende tiden vi er inne i, er det mange kunder som er takknemlige for hjelp, og trenger anbefalinger og gode råd for hvordan gjennomføre nødvendige reiser og møtevirksomhet samtidig som man ivaretar nødvendig smittevernregler. Aldri har behovet for rådgivning, endringer, refusjoner, og det å faktisk vite hvordan forholde seg på reise, vært større enn det er nå.

En forutsigbar avtale i en uforutsigbar reisehverdag

I Berg-Hansen har vi digitale verktøy som hjelper deg å lokalisere ansatte på reise – dersom en uforutsett hendelse eller behov for smittesporing oppstår. På den måten kan dere som arbeidsgiver opprettholde det ansvaret dere har overfor medarbeidere og alltid vite hvor den reisende er.

Samtidig skal en reisebyråavtale være mer lønnsomt enn om den reisende bestiller på egenhånd. Vi tilbyr derfor ulike tjenester tilpasset din virksomhet – og du finner konkurransedyktige avtaler enten du er en privat bedrift eller offentlig virksomhet, liten eller stor. Nederst i denne saken kan du lese mer om hva en reisebyråavtale kan inneholde.

Det skal være enkelt og trygt for ansatte

Det å kunne endre reisen i app fordi du ble tidlig ferdig i ett møte, er gull verdt. Derfor må den reisende få tilgang til gode selvbetjeningsverktøy som gjør det raskt å bestille og endre reisen både før og på reise.

Dersom du må på jobbreise til den andre siden av verden, er det fint å vite at mest optimale reiserute og billett blir valgt – særlig med tanke på dagens situasjon med ulike karanteneregler for ulike land, og uforutsette forhold som gjør at du kanskje må endre eller refundere billetten din. Samtidig er det trygt å alltid ha noen å ringe til – 24 timer i døgnet som kan hjelpe deg med alt rundt din reise. Derfor får den reisende hos oss muligheten til å ringe våre dyktige reiserådgiver som har førstehåndskunnskap på alt som gjelder din reise.

Vi har reisebyråavtalen som passer din bedrift

Har du ennå ikke fått deg en reisebyråavtale?
Vil du ha de beste prisene og alltid noen å ringe til? Raskt og enkelt, uten mye hokuspokus? Da anbefaler vi vår abonnementsavtale. Les mer om abonnementsavtale her eller klikk her og få en reisebyråavtale på 1-2-3.

Er du en stor kunde som reiser mye og har egne ansatte som styrer reiseprogrammet?
For kunder med større reisevolum er behovet noe annerledes. Her kan det tenkes at du som «Travel Manager» trenger rådgivning fra vårt KAM-team for å sikre at avtalen alltid er så lønnsom som mulig, hjelp til forhandling av avtaler, og det kan også være nødvendig med skreddersøm av ulike produkter og tjenester. I denne kategorien er det også et stort behov for gode rapportsystemer for oppfølging av reisemønster og priser. Les mer om hva vi tilbyr kunder med stort reisevolum her.

Her er noe av det du får i en reiseavtale med Berg-Hansen*:

Fellesnevneren er at avtalene gir bedriftene faste og forutsigbare priser, basert på reisevolum og antall ansatte:


*For eksakt pris og innhold på en reisebyråavtale som passer din bedrift – kontakt vårt salgsteam!