Tilbake

Derfor bør du ha en oppdatert reiseprofil

Som kunde hos Berg-Hansen får du en personlig reiseprofil hvor du kan legge inn kredittkort, passnummer, setepreferanser, fordelskort og kontaktinformasjon. Det er viktig å ha en oppdatert profil, og i denne saken kan du lese hvorfor.

Pass

Personlig informasjon

Vi oppfordrer alle til å legge inn mobilnummer i profilen. Da får vi tak i deg dersom noe uforutsett skjer på reisen. Enten det er streik, eller andre hendelser som gjør at reiseplanene dine må endres. Mobilnummeret ditt legges også automatisk inn i alle bestillinger som gjør at både vi og flyselskapene kan varsle deg med viktig informasjon. Husk at e-postadressen din også bør være oppdatert i profilen.

Pass

Reiser du ofte til land som krever pass kan det være lurt å legge passnummeret ditt inn i profilen på forhånd. Da legges passinformasjonen din direkte inn i bestillingen og du slipper å bruke tid på dette ved innsjekk.

Kredittkort

Legger du inn kredittkortet du ønsker å belaste reisen med slipper du å legge inn kortet på nytt hver gang du gjør en ny bestilling. Når utløpsdatoen på kortet nærmer seg får du dessuten varsel fra oss om dette på e-post. Du kan også legge inn kredittkort som garanti for hotell og leiebil.

Fordelskort

Har du fordelskort hos flyselskap, hotell og/eller leiebilselskaper bør du alltid registrere disse i profilen. På den måten er du sikret å få alle fordeler og poeng som er knyttet til kortet, på alle bestillinger du gjør gjennom Berg-Hansen.

Preferanser

Liker du å sitte på sete 3D, eller foretrekker du vindussete på rad 5? Legg inn dine seteønsker i profilen så blir dine ønsker tatt hensyn til neste gang du bestiller flybillett (forutsatt at det er ledig plass på ønsket sete). Du kan også legge inn måltidspreferanser ombord, som er kjekt for deg med matallergier.


Tilgang til reiseprofilen din får du når logger deg på www.berg-hansen.no med brukernavn og passord. Har din bedrift «Single Sign On» trenger du ikke logge inn med brukernavn og passord.