Tilbake

Derfor bør du overlate konferansen og firmaturen til ekspertene

Det kan kanskje virke lett å organisere en konferanse eller en firmatur. Hotell – check. Fly – check. Dette gikk jo lett! Helt til endringene fra alle deltakerne begynner å strømme inn, hoteller og leverandører sender kontrakter som skal signeres, flyseter som ikke kan endres, budsjett som skal overholdes, busser som skal plukke opp deltakere fra ulike steder. Man blir svett bare av tanken!

Berg-Hansen Meetings & Events

Bransjens beste prosjektledere – fra A til Å med én kontaktperson

Visste du at Berg-Hansens gruppe og konferanseavdeling har over 2000 arrangementer på «samvittigheten» hvert år? Alt fra møterom for 10 personer til store arrangement for tusenvis av deltakere – både i Norge og resten av verden. Hvert oppdrag er forskjellig, men noen likheter er det allikevel; alle som bestiller et arrangement gjennom Berg-Hansen får hjelp av en dedikert prosjektleder som styrer alle detaljer rundt ditt arrangement med sikker hånd fra A-Å. Ett kontaktpunkt gjør det enkelt, trygt og oversiktlig.

Beredskap – trygg leveranse i en uforutsigbar verden

Og det er nettopp derfor vi er her for deg! Ikke bare skal vi ta hånd om alle de «kjedelige» detaljene. Vi er tilstede 24 timer i døgnet, slik at du skal være trygg på at leveransen blir som lovet. For ting kan skje, som hverken du eller vi har forutsett:

En norsk bedrift på 30 ansatte skal straks av gårde for å oppleve en helg sammen i Brussel. Teambuilding, konferanse, bankett og ulike spennende aktiviteter står på programmet. Plutselig får prosjektleder hos Berg-Hansen beskjed om at flyplassen i Brussel er stengt og hele byen i unntakstilstand på grunn av en terroraksjon i sentrum og på flyplassen. Før kunden har fått med seg hva som har skjedd har prosjektleder snudd seg rundt, funnet en ny destinasjon (Amsterdam), booket om til nye flybilletter, ordnet hotell, konferanse, aktiviteter etc. til Amsterdam. Gruppen reiser av gårde samme ettermiddag, med samme program til en ny by – til samme budsjett!

Bord dekket til fest i en hage

Eventproduksjon – alle kan vel lage en fest?

Transport og logistikk er en viktig del av arrangementet og alle deltakere skal oppleve en smidig start og slutt. Dette kaller vi rett og slett en «hygienefaktor». Men så er det alt som skal skje under selve arrangementet. Dette kaller vi ofte for et event og er blitt et samlebegrep på ulike typer arrangementer som kickoff, årsfest, julebord, sommerfest, firmatur, konferanse. Det kan være lett å tenke at event er det samme som en fest hvor vi setter fram litt mat når gjestene kommer, og deretter rydder plass til dansegulvet når volumet på musikken skrues opp.

Våre prosjektledere vet hvordan du får en perfekt ramme rundt ditt arrangement. De har et øye for detaljer og vet hvordan det skapes en wow-effekt som gjør at det blir en «snakkis» på kontoret i ukesvis etterpå. Det bør alltid være en rød tråd gjennom hele arrangementet, og vi hjelper deg med å få inn de beste artistene, konferansierene, foredragsholderne eller komikerne som passer for akkurat din bedrift.

Samarbeidspartnere – kun de beste er godt nok!

Vi jobber kun med de beste samarbeidspartnerne. Det betyr at vi setter høye krav til våre leverandører som vi samarbeider med for å levere den perfekte firmaturen eller konferansen – uansett hvor i verden!

Kontakt oss

Vår jobb er å få mennesker til å møtes over hele verden. Ethvert møte er unikt enten det er mellom to mennesker eller flere tusen. Og vi vet at når mennesker møtes skaper det nye muligheter, ny energi og nye ideer.

Kanskje får vi møte deg snart?

E-post: grupper@berg-hansen.no
Telefon: 810 56 810