Tilbake

Det kimer nå til julefest – julebord i kulturkirken Jacob

Lenge til jul, sier du? Ikke hvis du skal arrangere årets julebord! Her får du inspirasjon til hvordan du kan overraske dine kolleger og legge julebordet til et helt unikt lokale. Les hvordan et julebord i kulturkirken Jacob oppleves av en gjest. Vi garanterer at stemningen vil stå i «kirketaket».

Varmen traff meg i det jeg gikk inn i kirkerommet.

Det jeg skulle oppleve var et litt annerledes julebord og jeg må innrømme at forventningene var skyhøye. Det jeg ikke forventet meg var denne opplevelsen som møtte meg i det jeg passerte de store kirkedørene på vei inn i lokalet. Jeg ble tatt imot av to hyggelige personer som henviste meg ned i underetasjen for å henge av meg frakken. Jeg ble geleidet opp igjen og fikk et glass med bobler av en meget serviceminded servitør på vei inn i kirkerommet.

Levende lys, Stemningsfull musikk og miljøbelysning langs vegger og høye søyler skapte en magisk atmosfære i det storslåtte kirkerommet. Den praktfulle romantiske arkitekturen ga også et majestetisk inntrykk.

YES!!! Tenkte jeg, her skal årets julebord være!

Det var oppdekket med rundebord, hvite duker, levende lys og borddekor i norsk vinterskog tema.

Vi satt oss til bords og beskuet den høye takhvelvingen. Da øynene falt ned på kollegaene mine rundt meg ble jeg spurt om hva jeg ønsket å drikke fra en av servitørene – «Hvitt eller rødt?» Mens servitøren fylte glasset kjente jeg spennende dufter, utradisjonelle dufter, som skjerpet smakssansene. Deilige retter fra en av Berg-Hansen sine leverandører sto bak festmåltidet. Det var spesiallaget for å tilpasse denne opplevelsen. Her sitter vi og nyter et fantastisk måltid i en gammel kirke – DET ER HELT RÅTT!

Julebord i kulturkirken Jacob, Oslo

Etter middagen var det plutselig dukket opp barer på hver side av lokalet og en DJ dukket opp på toppen av prekestolen. Nå er festen i gang! Utover kvelden dukket det opp flere artister som spilte og danset med oss på dansegulvet og stemningen var til å ta og føle på. Dette var uten tvil min beste julebords opplevelse. Må si meg stolt over mine kollegaer som har arrangert dette arrangementet og kan ikke legge skjul på at mitt kreative sinn begynte å leke med andre kule konsepter man kan produsere i disse lokalene for våre kunder. Man kan jo faktisk også ha en konferanse her i tillegg til festmiddag.

En unik og ny opplevelse – det er ingenting man ikke kan få til i Jacobs kirken – bare fantasien setter grenser. Et julebord utenom det vanlige og et man husker i lang tid!

Prosjektlederene i Berg-Hansen Meetings & Events vet hvordan du får en perfekt ramme rundt ditt arrangement. De har et øye for detaljer og vet hvordan det skapes en wow-effekt som gjør at det blir en «snakkis» på kontoret i ukesvis etterpå. Det bør alltid være en rød tråd gjennom hele arrangementet og vær sikker på at vi hjelper deg med å få inn de beste ideene, produksjon, artistene, konferansierene og den mest spennende maten som passer for akkurat din bedrift.

Trenger du hjelp til å arrangere årets julebord med dine venner eller kolleger?

Vi hjelper deg gjerne med dette. Ta kontakt med Meetings & Event i Berg-Hansen.