Tilbake

Ekspertene som sørger for et vellykket arrangement

Det å arrangere en konferanse, en firmatur med flere deltakere, eller et stort event, er ikke bare-bare. Som arrangør vil du selvfølgelig at arrangementet skal blir en suksess, fra A til Å. Vi tilbyr flere ulike tjenester som garantert vil redde deg fra både hjertebank og hodepine!

Det «enkleste» med å arrangere noe er å bestille transporten til gjestene, overnattingen, lokalet, aktivitetene og maten. Det man fort glemmer å legge vekt på, er selve gjennomføringen. Gjestene skal tas imot, korrekt informasjon skal gis til samtlige, alle tekniske elementer skal fungere, og noen skal sørge for at alle detaljer går som de skal underveis. Da er det trygt å ha profesjonelle prosjektledere på plass, som vet hva de gjør og som sørger for en sømløs flyt i gjennom hele arrangementet.

Nedenfor kan du lese om noen av de tjenestene vi tilbyr våre kunder.

Prosjektledere i Berg-Hansen

Servicedesk med et smil

En smidig start på arrangementet er viktig. Med vår servicedesk sørger vi for at alle deltakere blir møtt med et smil, ønsket velkommen og får utlevert navneskilt raskt og enkelt. Vi informerer alle deltakere om forhåndsdefinert informasjon, og svarer på alle typer spørsmål som måtte dukke opp. Vi gir personlig hjelp og oppfølging til de deltakere som trenger dette.

Servicedesken holdes åpen så lenge du ønsker, og er behjelpelige med alle typer oppgaver.

Løsningsorientert reiseleder

Det kan føles overveldende å være ansvarlig for en gruppe mennesker på tur. Alt skal gå på skinner og deltakerne har høye forventninger. Hva gjør du hvis noe uforutsett skjer eller du trenger assistanse? Vi har erfarne reiseledere som blir med deg på turen, og er tilgjengelig for deg 24/7.

Våre reiseledere ligger alltid et skritt foran, for å sikre at alt går etter planen. På denne måten kan du lene deg tilbake og nyte turen sammen med dine kolleger eller kunder.

Event Manager med stålkontroll

På store arrangementer for deltakere over 150 personer er det mange detaljer som skal falle på plass. Derfor anbefaler vi at våre Event Managere er med for å kvalitetssikre gjennomføringen. Vi er til stede døgnet rundt, og som arrangør trenger du kun å forholde deg til én kontaktperson hos oss.

Vi holder tett dialog med alle leverandører, og sørger for at alt fra teknikk og underholdning til måltider og allergier går på skinner.

Event i Telenor Arena

Teknisk produsent sørger for prikken over i’en

På konferanser og eventer med mye teknisk innhold og regi, anbefaler vi at det leies inn en egen teknisk produsent. Denne personen er ansvarlig for avansert innhold på eksempelvis lys, lyd og bilde. Teknisk produsent vil også være ansvarlig for å lage en teknisk kjøreplan som samkjøres med øvrige teknikere, konferansier, foredragsholdere, artister og scenetekniker. På den måten er du sikret at gjennomføringen på scenen oppleves profesjonelt, til enhver tid.

VIP-tjenester for spesielle anledninger

Ønsker du noe helt spesielt, eller har du celebre eller krevende gjester på arrangementet ditt? Vi stiller med en egen concierge-desk for de som eksempelvis ønsker å gjøre oppgraderinger, bestille limousine-service, billetter til konserter, museum etc. i forbindelse med oppholdet sitt.

Kontakt oss

Tar du kontakt med oss kan du derfor føle deg trygg på at arrangementet ditt blir gjennomført på en profesjonell, god og trygg måte.

Telefon: +47 810 56 810
E-post: grupper@berg-hansen.no