Tilbake

Dette er Europas mest romantiske byer

Er du en håpløs romantiker som elsker enhver anledning til å gjøre noe spesielt for din kjære? Vel, da er denne bloggen for deg. I anledning Valentinsdagen kåret vi Europas mest romantiske byer, som alle vil få hjertet ditt til å pumpe litt ekstra.

1. Paris, Frankrike

Selvfølgelig. Dette er en klisje – en evig klassiker, men det av god grunn. Byen er enestående vakker og oser av kjærlighet. Dra på kafé ved Montmartre, spankuler gjennom den vakre Jardin de Luxembourg, eller forsegl kjærligheten ved å feste en hengelås på broen Pont des Arts og kast nøkkelen i elva.

Jeg blir forelsket bare av å tenke på byen…

Sjekk ut denne reisebloggen til Paris for mer informasjon.

2. København, Danmark

Overrasket? København er en intim og utrolig koselig by. Løksuppe og «en lille en» på en hyggelig kafé i Nyhavn er mer romantisk enn du tror. For ikke å snakke om en tur på en gammeldags karusell på Tivoli mens skumringen faller på. Byen er full av arkitektur og hyggelige severdigheter som er perfekt å oppdage hånd i hånd.

Tror jeg må tilbake til København snart..

Sjekk ut denne reisebloggen til København for mer inspirasjon.

3. Verona, Italia

Hva er vel mer romantisk enn Shakespeares fortelling om Romeo og Julie? Gamlebyen i Verona er som tatt ut av et eventyr, med sjarmerende trange gater, markedsplasser og nydelig brostein. Besøk Julies balkong for å minnes et av historiens mest romantiske øyeblikk, eller dra på vinsmaking på en av de små vingårdene i området rundt.

Bestill flybillettene dine her!

4. Provence, Frankrike

Lukk øynene. Se for deg at du og din kjære spiser frokost under trærne, i hagen på en bortgjemt Bed & Breakfast. De verdenskjente lavendelåkerne er i bakgrunnen, og solen varmer lett i fjeset. Rimelig romantisk, er det ikke? Provence byr på rolige landsbygder, fantastisk mat og vin, og deilige solfylte strender.

Hva mer trenger man på en tur for to?

Bestill flybillettene dine her!

5. Venezia, Italia

Venezia er en av verdens vakreste byer, uten tvil. Et nettverk av kanaler, labyrintiske gater, små pittoreske torg, flotte kirker, og en rekke romantiske restauranter og kafeer. Det sies at et kyss under broen Ponte dei Sospiri skal gi livslang kjærlighet og lykke. Det er definitivt verdt et forsøk.

Denne romantiske perlen nytes best i skuldersesongene – tidlig vår og sen høst, på grunn av alle turistene.

Drømmer du om en reise hit? Snakk med våre ferieeksperter for de beste rådene.