Tilbake

Drammenbanen 150 år for Bane NOR

I 2022 fylte Drammenbanen 150 år, en pulsåre i det norske jernbaneverket. Banen er i dag det mest klimavennlige og effektive transportmidlet i et av Norges tetteste befolkede områder. Her kan du lese om feiringen på Strømsø Torg i Drammen.

Hva: Drammenbanen 150 år for Bane NOR
Hvor: Strømsø Torg i Drammen

Feiringen ble arrangert på Strømsø Torg i Drammen, og det ble en dag fylt med underholdning, taler og aktiviteter for hele familien. I tillegg til en skyfri himmel og sol i fjeset, kunne alle de fremmøtte glede seg over morsomme aktiviteter som skattejakt, ansiktsmaling og tegning for barna. Fra scenen fikk man oppleve både musikkinnslag, taler og trylleshow, og rundt på torget stod historiske bilder utstilt.

«Jeg var på markeringen av Drammenbanen 150 år i dag på Strømsø Torg sammen med mannen min og vår datter på 3 år. Det var et fantastisk opplegg fra start til slutt! Virkelig gjennomført program hvor dere hadde tenkt på både små og store. Min datter var særlig begeistret for ansiktsmaling og skattejakten. Det var også en veldig rørende og fin konsert med Niklas Jung Hansen. Alt i alt vil jeg rose dere for en flott markering og et vel blåst arrangement – vi storkoste oss.»

På dette arrangementet var Berg-Hansen Meetings & Events en rådgiver og sparringspartner for Bane NOR, og vi utfordret Bane NOR til å gå ut av komfortsonen og tørre å tenke annerledes. Vi stod også for alt av logistikk og planlegging, bestilte bevertning og rigget opp scene med lys, lyd og skjerm. Under selve dagen var vi tilstede slik at alt gikk på skinner. Vi har under hele prosessen hatt et tett samarbeid med kunden, med et mål om å være en trygg rådgiver og spennende sparringspartner.

Vi forsøker alltid å flette inn bærekraftige elementer i arrangementene våre, og på dette arrangementet avtalte vi med Kirkens Bymisjon Drammen at eventuell overskuddsmat skulle gå dit.

Markeringen av Drammenbanen 150 år ble en kjempesuksess! Takk til Bane NOR for tilliten, som lot oss arrangere denne storslåtte feiringen.

Ainos 3 tips for et vellykket arrangement:

  1. Tydelige avklaringer rundt kundens ønsker og budsjett – med ambisjon om å alltid overgå forventninger innenfor realistiske rammer.
  2. Godt samarbeid med kundens prosjektansvarlig/gruppe.
  3. Fokus på små og store detaljer som kan løfte den totale opplevelsen.


Ønsker du å arrangere et arrangement? Ta kontakt med våre dyktige prosjektledere, som hjelper deg fra start til slutt.

Telefon: +47 810 56 810
E-post: grupper@berg-hansen.no

Kvinne i hvit skjorte ser inn i kamera og smiler. Foto

Oppdragets prosjektleder:

Aino Fagerbakk
aifa@berg-hansen.no
+47 467 46 889

Kvinne med skjorte og dressjakke ser inn i kamera og smiler bredt. Foto

Oppdragets produsent:

Lena Hjelmås
lehj@berg-hansen.no
+47 923 39 131