Tilbake

En eksklusiv firmareise til Lago Maggiore, Italia

En firmareise til utlandet er et kraftig virkemiddel når formålet er å knytte sterke bånd til arrangementsdeltakerne. I september hadde Elkonor med seg 230 gjester til Lago Maggiore i Italia, der teambygging og uforglemmelige opplevelser stod i sentrum.

Hva: Firmatur for Elkonor
Hvor: Lago Maggiore, Italia

Gruppen på 230 deltakere fikk servert et faglig og sosialt opplegg som gikk over 4 dager, der programmet ble skreddersydd av Berg-Hansen i tett samarbeid med kunden.

Målet med Italia-turen var å styrke båndet mellom Elkonor og deres grossister, leverandører, samarbeidspartnere og ansatte. I tillegg var arrangementet en arena for å markedsføre og introdusere nye produkter og tjenester.

Elkonor er en kunde vi har hatt æren av å samarbeide med i mange år, og vår faste prosjektleder kjenner kundens ønsker og behov svært godt. Sammen fant vi den perfekte lokasjon for årets arrangementet – nemlig det naturskjønne, vakre og eksklusive Lago Maggiore i Italia. Dette er et av de desidert vakreste stedene i Italia, en liten kjøretur fra Milano. Med slike rammer, er alt duket for et minnerikt arrangement.

Vi ønsket på denne turen å kombinere de luksuriøse rammene med kreative og personlige opplevelser. Noen av høydepunktene på turen var:

  • Overnatting på Grand Hotel Dino, som er et 5-stjerners hotell kjent for sin luksus og førsteklasses service. Dette ga deltakerne en eksklusiv og svært komfortabel hotellopplevelse.
  • Utsikten mot naturskjønne Lago Maggiore var en opplevelse i seg selv!
  • Privat middag på Isola Bella, som er en øy med et praktfullt palass og tilhørende hage. Her var gruppen helt alene – og opplevelsen oste av eksklusivitet!
  • Beat for Beat med Atle Pettersen. Gruppen hadde den kjente TV-personligheten helt for seg selv, og det hele ble en morsom, intim og annerledes underholdningsopplevelse.
  • Fokus på lokale ressurser. Vi hadde tett samarbeid med lokale guider for å sikre at alle turer, aktiviteter og utflukter var informative og engasjerende.

Turen er et resultat av et tverrfaglig og godt samarbeid, der to prosjektledere og to produsenter fra Berg-Hansen har jobbet tett over lengre tid.

«Vi i Berg-Hansen har jobbet med gruppereiser til utlandet i mange år, og det er alltid gøy å finne frem til de perfekte destinasjonene for gruppene våre. På denne turen har vi jobbet tett sammen med vår samarbeidspartner i Italia og kunden. Både små og store detaljer er viktige – fra konsept og budsjett, til allergier, konferanseinnhold, teknikk, underholdning, matopplevelser, transport og klima. Det er mange ingredienser som skal på plass for å skape en vellykket tur. Alle innspill har vært velkomne, og underveis har vi jobbet ut ideer som til syvende og sist skapte magi for deltakerne.» – Cecile Mannhart, prosjektleder i Berg-Hansen.

Tusen takk til Elkonor for tilliten!

Saken er skrevet i samarbeid med Cecile Mannhart.

Kvinne i hvit skjorte ser inn i kamera og smiler. Foto

Oppdragets prosjektleder:

Cecile Mannhart
cema@berg-hansen.no
+47 21 02 46 71

Pent kledd mann smiler bredt inn i kamera. Foto

Oppdragets produsent:

Ole Kristian Beil
olbe@berg-hansen.no
+47 913 29 103

Mann smiler og ser inn i kamera. Foto

Oppdragets produsent:

Henry Gill
hegi@berg-hansen.no
+47 458 01 913