Tilbake

En kompleks livesending fra seks ulike studioer

I 2022 bistod vi Helsedirektoratet med gjennomføringen av den første Nordiske konferansen om fysisk aktivitet. Livesendingen ble produsert i seks ulike studioer, og ble sett av deltakere i hele 21 ulike land. Les mer om arrangementet her.

Hva: Nordisk konferanse om fysisk aktivitet 2022, for Helsedirektoratet
Hvor: Oslo Streamingsenter

2022 var et givende år. Vi gjennomførte over 2.000 gruppereiser, store møter, konferanser og events i både inn- og utland. På Oslo-kontoret er vi nå 26 prosjektledere og 4 produsenter, som alle brenner for farget og som hver dag bistår våre kunder med eventer i alle størrelser, former og fasonger.

Vår kompetanse innen event er bred, og vi har spesialisert oss på både fysiske-, digitale- og hybride løsninger. Vi ble utrolig glad når forespørselen fra Helsedirektoratet kom, om å gjennomføre den første Nordiske konferansen om fysisk aktivitet. Dette var en relativt kompleks forespørsel på et digital event, så her var det viktig med nok tid i planleggingsfasen slik at alle de små detaljene var med fra start.

Vi endte opp med en løsning hvor vi koblet sammen seks ulike studioer, med Oslo Streamingsenter som hovedbase. Med oss på skjermen hadde vi den svenske kronprinsen, ministere fra alle de nordiske landene og diverse andre innledere fra hele Norden.

Tre av våre dyktige produsenter samarbeidet tett under gjennomføringen av hele livesendingen.

– Oslo Streamingsenter har samarbeidet tett med Berg-Hansen de siste årene, og denne produksjonen skiller seg klart ut som den mest komplekse. Samtlige av våre maskiner og systemer var i drift for å kunne gjennomføre produksjonen, og vi fikk absolutt testet hva vi er gode for, fortalte Christoffer Theodor Tybring-Nilsen i Oslo Streamingsenter i etterkant av sendingen.

Noen kjappe fakta om sendingen:

  • 1.700 påmeldte deltakere fra totalt 21 land
  • 4.000 direktesendte seertimer 
  • Totalt 6 live-studioer styrt fra Oslo Streamingsenter, der 3 av de var i Oslo, ett i Sogndal og to i Stockholm
  • 14 personer jobbet som teknisk crew i Oslo, i tillegg til 3 produsenter fra Berg-Hansen
Mann smiler bredt og ser inn i kamera. Foto

Oppdragets produsent:

Marcus Dahlqvist
mada@berg-hansen.no
+47 413 86 520

Mann smiler og ser inn i kamera. Foto

Oppdragets produsent:

Henry Gill
hegi@berg-hansen.no
+47 458 01 913

Kvinne med skjorte og dressjakke ser inn i kamera og smiler bredt. Foto

Oppdragets produsent:

Lena Hjelmås
lehj@berg-hansen.no
+47 923 39 131