Tilbake

Covid-19: En normal hverdag med økt beredskap

25. september 2021 har blitt en ny merkedag – dagen vi kuttet «meter’n», antall-begrensninger, krav om bordservering og krav om faste tilviste plasser. Nyttårsaften, jul og bursdag på én og samme dag.

Denne dagen har vi ventet på i 561 dager. Vi kan begynne å leve noenlunde som normalt igjen, og vi kan møtes fritt i sosiale settinger – både på jobb og på privaten. Julebord, kickoff, store konferanser og teambuilding. Er det noe vi fortjener nå, så er det å møtes! Og det er mange som trenger en ordentlig boost, etter halvannet år på hjemmekontor.

Det har vært mye snakk om ketchupeffekten den siste tiden, og ja – ketchupeffekten er offisielt et faktum. Det strømmer på med forespørsler fra bedrifter som ønsker å gjøre noe sosialt for sine ansatte, både nå i høst/vinter og på nyåret.

Det betyr at du bør hive deg rundt og starte planleggingen så fort som mulig, hvis du ønsker valgmuligheter – både i forhold til venue og dato.

Dette betyr gjenåpningen for reiser og arrangementer:

  • Enmetersregelen avvikles
  • Ingen restriksjoner for arrangementer og sammenkomster
  • Innslipp-stopp ved midnatt og krav om bordservering forsvinner
  • Utenriksdepartementets (UD’s) globale reiseråd fjernes fra 1. oktober
  • Innreiserestriksjoner fra EU, Schengen, Storbritannia og lilla land oppheves
  • Reisende fra oransje områder og barn under 18 år må ikke lenger i innreisekarantene

Det er fremdeles viktig å huske på at enkelte kommuner kan ha tiltak grunnet lokale smitteutbrudd. Og selv om vi har fått hverdagen vår tilbake, er det med «økt beredskap». Vi vil derfor råde alle om å fremdeles tenke plan A og B, når de planlegger arrangementer.

Ønsker du hjelp?

Ønsker du hjelp med planleggingen av årets julebord, eller neste års kickoff? Eller ønsker du å arrangere en teambuilding-samling eller en firmatur? Ta kontakt med oss på telefon eller e-post, så hjelper vi deg med alt fra A til Å 😊

Telefon: +47 810 56 810
E-post: grupper@berg-hansen.no