Tilbake

Et kickoff i Kaptein Sabeltanns verden

Boehringer Ingelheim er et av verdens største legemiddelselskap, og i august arrangerte vi 3 dager med kickoff og teambuilding for den danske og norske salgsorganisasjonen i Kristiansand. Målet var å skape lagfølelse, begeistring og læring.

Hva: Kickoff for Boehringer Ingelheim
Hvor: Clarion Hotel Ernst og Dyreparken i Kristiansand

Gruppen på 100 personer ble loset igjennom et 3 dagers opplegg som var skreddersydd av Berg-Hansen i tett samarbeid med kunden.

Programmet bestod av:

  • 2 dager med teknisk produksjon med AV lyd og lys på Clarion Hotel Ernst
  • Kreativ løsning for teambygging med sjøslag utenfor Abrahavn i Kristiansand Dyrepark
  • Båttur i den idylliske sørlandsskjærgården utenfor Kristiansand
  • Nydelig middag på Sjøhuset Restaurant

Sammen utarbeidet vi en detaljert kjøreplan for dagene i Kristiansand, slik at ansvarlig hos Boehringer Ingelheim kunne fokusere på det faglige opplegget og ikke minst nyte arrangementer sammen med sine kolleger. Våre produsenter var tilstede under hele gjennomføringen, og sørget for en sømløs produksjon i alle ledd – fra konferansen med innledere, paneldebatter og inspirerende foredrag, til opplegget i Dyreparken.

Teambyggingen i Dyreparken skapte stort engasjement. Her var det morsomme aktiviteter som gullgraving, skattejakt og sjøslag, med påfølgende middag på Sjørøvergrillen. Hvem drømmer vel ikke om å dra på tokt med Den Sorte Dame & Grevinnen? Dette var uventet, annerledes og utrolig morsomt. Her fikk deltakerne mulighet til å bli kjent i en setting som skiller seg radikalt fra en vanlig dag på kontoret.

Båtturen i solskinn gjennom den nydelige sørlandsskjærgården ga også rom for gode samtaler med kolleger i en avslappet atmosfære. Her tilrettela vi også for at båten kunne legge til kai rett utenfor restauranten, der kvelden ble avsluttet med middag.

Saken er skrevet i samarbeid med produsent Marcus Dahlqvist.

Produsent på avdelingen for Meetings & Events, Marcus Dahlqvist

Oppdragets produsent:

Marcus Dahlqvist
mada@berg-hansen.no
+47 413 86 520