Tilbake

Eventprodusenten – eksperten i kulissene

Planlegger du et arrangement som skal imponere og skape uforglemmelige øyeblikk? Da er vårt beste tips; bruk en eventprodusent! Et hvert vellykket arrangement er et resultat av mange dyktige hoder som samarbeider, men eventprodusenten vil ha stor innvirkning på sluttresultatet.

Mann sitter og ser på kjøreplan sammen med to andre. Foto

En nøkkelingrediens i ditt arrangement

Eventprodusenten er på mange måter en mester av «arrangementskunst», en arkitekt og dirigent.

Det mange ikke vet om denne rollen, er at dette er en mangefasettert ekspert som innehar et bredt spekter av ferdigheter. Alt fra scenekonstruksjon, til konseptutvikling, budsjettering, minutt-for-minutt planlegging, innholdsproduksjon, markedsføring, PR og risikohåndtering. Ingenting overlates til tilfeldighetene når kvaliteten skal sikres fra A til Å.

Eventprodusenten er en kaptein som styrer skuta, som alltid er bak kulissene og sørger for at både planleggingen, organiseringen og leveransen blir optimal.

En investering i uforglemmelige øyeblikk

Hvert arrangement er unikt. En eventprodusent tar seg god tid i prosjektets startfase, slik at alt skreddersys og møter kundens behov og målsettinger. Produsenten spiller en nøkkelrolle i å forme arrangementets visjon og realisere den. Produsentene våre benytter alltid sin bransjekunnskap og kompetansen innen moderne arrangementsteknologi for å løfte arrangement, basert på kundens preferanser og ambisjonsnivå.

Faglig leder og eventprodusent i Berg-Hansen, Marcus Dahlqvist, forteller:

«Vi mener at det uforglemmelige med et event ligger i kreative løsninger, sammen med en knirkefri gjennomføring med kontroll, struktur og et smil. Vårt mål er alltid at kunden skal frigjøre seg fra stress og oppgaver, slik at de kan være tilstede og nyte øyeblikket sammen med sine kolleger eller gjester.» 

Våre dyktig eventprodusenter er eksperter innen konferanser, små og store seminarer, årsfester, jubileum, kickoff, julebord og mye mer. Kontakt en av de nedenfor, dersom du ønsker å sparre rundt ditt neste arrangement!

Mann smiler bredt og ser inn i kamera. Foto

Faglig leder og produsent:

Marcus Dahlqvist
mada@berg-hansen.no
+47 413 86 520

Kvinne med skjorte og dressjakke ser inn i kamera og smiler bredt. Foto

Produsent:

Lena Hjelmås
lehj@berg-hansen.no
+47 923 39 131

Pent kledd mann smiler bredt inn i kamera. Foto

Produsent:

Ole Kristian Beil
olbe@berg-hansen.no
+47 913 29 103

Mann smiler og ser inn i kamera. Foto

Produsent:

Henry Gill
hegi@berg-hansen.no
+47 458 01 913