Tilbake

Fremtiden for event krever fleksibilitet

Vi får mange spørsmål om hvordan møter, events og konferanser blir fremover. Blir de hybride, fysiske eller digitale? Hvilket type event du til slutt lander på er ikke det viktigste, for de har alle sine fordeler og ulemper. Det som er viktig er hva du som arrangør ønsker å oppnå og formidle, og ikke minst at du samarbeider med noen som har erfaring.

Berg-Hansen Meetings & Events leverer tusenvis av arrangementer hvert eneste år. Vi kjenner godt til fordelene og ulempene ved hybride, fysiske og digitale arrangementer, og gir deg gode råd om når du skal velge hvilke typer.

Når Helsedirektoratet ville nå ut til så mange personer som mulig i Norden med den siste forskningen om viktigheten av fysisk aktivitet, så var en digital studioproduksjon det riktige valget. Og når de skulle gjennomføre sin største årlige konferanse for helsesektoren, falt valget på en hybrid løsning – igjen for å nå ut til så mange som mulig i målgruppen.

Når det var duket for å ferie Bane NOR sine 5 år, falt valget på en fysisk festival for 2.500 personer i Oslo Spektrum. Dette arrangementet kan du lese mer om nedenfor.

Bane NOR 5 år

Hva: Bane NOR 5 år
Hvor: Oslo Spektrum

Når en aktør som Bane NOR skal invitere alle sine ansatte rundt om i hele Norge til feiring i Oslo, stilles det store krav til reiselogistikk. De fleste vet at Berg-Hansen har mange års erfaring med reiser. 147 år faktisk. Om du kobler på en eventprodusent sammen med våre erfarne prosjektledere, har vi et komplett team som kan hjelpe deg med absolutt alt rundt ditt event. Du trenger plutselig kun å forholde deg til EN partner fra start til slutt.

Oslo Spektrum ble rigget som et festivalområde med ulike soner og aktiviteter der de ansatte kunne mingle rundt. For å presentere en personlig og annerledes side av konsernledelsen i Bane NOR skapte vi en remix av det populære TV programmet «Kongen befaler». Der konsernledelsen bydde på seg selv og ble utfordret av kveldens konferansier, Linn Skåber. «Taperne» i konkurransen kan for resten av livet fortelle at de har stått på en scene foran 2.500 personer i Oslo Spektrum. En uforglemmelig opplevelse.

Etter dette fyltes scenen med prisutdelinger og et tett festivalprogram hvor de ansatte selv hadde stemt frem hovedartisten. Når teppet falt og Julie Bergan stod klar på scenen ble det stor jubel i salen. 2.500 fornøyde og stolte Bane NOR ansatte gikk hjem den kvelden, etter en hel dag med storslått feiring.

Bildene i bloggsaken er tatt av fotograf Anton Soggiu og saken er skrevet i samarbeid med produsent Marcus Dahlqvist.

Tusen takk til Bane NOR for oppdraget og for tillitten!

Ønsker du å arrangere et arrangement? Ta kontakt med våre dyktige prosjektledere, som vil hjelpe deg fra start til slutt.

Telefon: +47 810 56 810
E-post: grupper@berg-hansen.no

Produsent på avdelingen for Meetings & Events, Marcus Dahlqvist

Kontaktperson for oppdraget:

Marcus Dahlqvist
mada@berg-hansen.no
+47 413 86 520