Tilbake

Fýri Resort – en varm og trendy hotellperle i Hemsedal

Er du aktiv bruker på Instagram? Da har du kanskje fått med deg flere kjente fjes poste feilfrie bilder fra bassengkanten på Fýri Resort. Klientellet her er imidlertid mer variert enn det du ser på sosiale medier, og den varme og lune atmosfæren minner om den du får når du reiser på hytta.

Fýri Resort er et hotell som tilsynelatende har alt. Delikate rom med minibar, store åpne fellesområder med biljard, shuffelboard og bordtennis, bar med spennende cocktails, restaurant med nydelig mat, Pool Club med innendørs- og utendørs basseng, treningssenter, og ski-inn/ski-out på vinterstid.

Selv har jeg bodd på hotellet to ganger allerede – en gang i høst og en gang nå på nyåret. Det har blitt mitt naturlige førstevalg når jeg reiser på besøk til Hemsedal. Hotellet passer perfekt for kjærestepar, venneturer, og for konferanser med «det lille ekstra». Med 16 års aldersgrense i Pool Cluben, og en generell avslappet vibe, ville jeg kanskje ikke kategorisert det som et veldig barnevennlig hotell – men har du rolige barn som ikke bryr seg om å bli ekskludert fra bassengopplevelsen, funker det utmerket.

Frisk fjelluft og deilig Pool Club

For de som ikke har vært i Hemsedal før, så er dette et lite paradis for de som liker å være ute. Utenfor hotellet ligger et skitrekk som tar deg rett opp i skianlegget – dette testet vi nå i januar og det fungerte helt ypperlig! Om sommeren og høsten byr dalen på utallige flotte turmuligheter, rett utenfor hotelldøren.

Etter en dag utendørs, er det perfekt å runde av med et besøk på hotellets Pool Club. Legg deg ned på en av de lekre dagsengene, bestill en drink i baren, ta frem boken og kjenn varmen fra peisen. Eller ta med deg drinken ut i det varme utendørsbassenget, og nyt de vakre omgivelsene mens snøen daler ned. Dette er et utrolig flott anlegg for voksne, som blir (om mulig) enda mer innbydende av de majestetiske fjellene rundt.

Det kan være greit å vite at hotellet ikke tilbyr spa-behandlinger, boblebad og den type ting. Dette er en ren Pool Club.

Frokost, lunsj og middag

I hotellets øverste etasje ligger LIV Bistro, hvor det serveres både frokost og middag. Selv om restauranten er stor, klarer de å lage en intim atmosfære – både ved hjelp av dempet belysning og velvalgt møblement.

Jeg må være så ærlig å si at frokosten ikke var en høydare. På grunn av smittevern legger de opp frokosttallerkener til alle gjester på forhånd, og de blir nok stående å vente på oss gjester litt for lenge. Så lenge de er underlagt denne typen smittevern, vil jeg derfor anbefale å spise frokost så tidlig som mulig. Middagen som serveres her på kvelden er derimot helt nydelig! Gode råvarer, fine presentasjoner og spennende smaker.

Ønsker du en snack eller et mindre måltid, for eksempel til lunsj, er ROA matbar i første etasje et godt valg. Her bestiller du mat fra en liten og smakfull meny, sammen med en iskald øl eller en velkomponert cocktail. Jeg har kombinert dette med både biljard og shuffleboard – noe jeg tror vil slå an hos de aller fleste.

En litt annerledes konferanseopplevelse

For de som ønsker en litt annerledes konferanseopplevelse, så tilbyr hotellet moderne møtelokaler – perfekt til ledergruppa eller styremøtet. De har også en stor festsal til de større samlingene, med det nyeste innenfor teknisk utstyr. Det er også mulig for grupper å spise separat, da restauranten har en mesanin for inntil 40 personer. Alt ligger med andre ord til rette for en flott konferanseopplevelse på Fýri.

Fýri Resort er et av våre utvalgte hoteller under #Tryggemøter – som du kan lese mer om her.

Veien hit

Enkleste adkomst til hotellet er med bil. Fra Oslo tar det cirka 3 timer å kjøre til Hemsedal, med mindre du blir sittende fast i helgetrafikken. Da kan det fort ta mye lengre tid! Hotellet tilbyr godt med parkering både innendørs og utendørs, og elbillading for de som trenger det.

Konklusjon

Konklusjonen min er både innlysende og soleklar: Dette er et hotell jeg varmt kan anbefale videre 😊