Tilbake

Hils på Gjertrud – vår nye prosjektleder i Stavanger

Berg-Hansen Stavanger styrker teamet med en ny dyktig ressurs, som skal bistå kunder i Rogaland med gruppereiser, konferanser og events – i både inn- og utland. I denne bloggen skal vi bli litt bedre kjent med Gjertrud fra Flekkefjord, som med stor glede byr på både seg selv og hjemstedet.

Berg-Hansen Stavanger forbereder seg på ny ketchupeffekt, og styrker derfor prosjektlederteamet som jobber med gruppereiser, møter, konferanser og events. For selv om det er litt roligere akkurat nå, er det ingen tvil om at det er et oppdemmet behov hos bedriftene for å møtes. Vi trenger å utveksle erfaringer, idéer og kjenne på nye impulser etter 2 år med koronapandemi og hjemmekontor. Telefonlinjene våre nærmest eksploderte i september i fjor, når alle smitteverntiltak og restriksjoner ble opphevet. Vi tror det samme vil skje igjen, når de siste tiltakene forhåpentligvis fjernes om en ukes tid.

Gjertrud Skage Myhre
Prosjektleder Gjertrud Skage Myhre

Hils på Gjertrud – vår nye prosjektleder

Gjertrud Skage Myhre hadde sin første arbeidsdag hos Berg-Hansen Stavanger 1. januar. Eller, hun har faktisk jobbet som reiserådgiver i Berg-Hansen tidligere, tilbake i 1995/1996. Hun har med andre ord kommet «hjem igjen», etter et lengre opphold ute i den store verden. Det setter vi pris på!

Etter et langt og innholdsrikt reiseliv har Gjertrud opparbeidet seg en utrolig spennende CV, som både kunder og kolleger vil nyte godt av. Hun har reiselivsutdanning fra Storbritannia, og har de siste 6 årene jobbet som adjunkt på videregående skole i blant annet markedsføring, innovasjon, reiseliv og transport. Hun har også hele 22 års erfaring fra reisebyråbransjen, der 15 av disse er som daglig leder i eget byrå.

Gjertrud skal ha ansvaret for større gruppereiser, konferanser og events i både inn- og utland, og sørge for at leveransen mot kundene er i tråd med prosjektets rammebetingelser – både innenfor tidsfrister, kostnadsrammer og forventet kvalitet.

– Jeg gleder meg til å være en del av reiselivsverden igjen. Jeg er selv et typisk prosjektmenneske, som liker utfordringer og en dynamisk hverdag. Det er også veldig stas å være tilbake i Berg-Hansen, som jeg opplever som et fremoverlent og fleksibelt arbeidssted, forteller Gjertrud fra andre enden av Teams-skjermen.

Bruk av hjemmekontor åpner nye dører

Gjertrud bor i Flekkefjord, og vil fordele tiden sin mellom kontoret i Stavanger og hjemmekontoret i Flekkefjord.

– Det er jo helt fantastisk at det nå er mulig å få i både pose og sekk – at jeg kan bo på et lite sted og nyte godt av alle fordelene det gir, og samtidig ha dager i uken hvor jeg er sammen med kolleger på jobben i et stort byrå som Berg-Hansen Stavanger. Det at vi de to siste årene har fått øynene opp for hjemmekontor som en fast del av arbeidshverdagen, er det som har åpnet opp denne muligheten for meg. Jeg tror dette er fremtiden, og et tiltak som både forhindrer fraflytting fra distriktene og samtidig gir bedrifter muligheten til å rekruttere flinke folk, forteller Gjertrud.

– Daglig leder i Berg-Hansen Stavanger, Eli Valborg Lindland, er en utrolig dyktig og fremtidsrettet leder som er åpen for nye tanker og idéer. Hun gir oss frihet under ansvar, tillitt og muligheten til å blomstre på egenhånd. Verdien av å jobbe effektivt hjemme, ha gode interne rutiner med Teams, og la innovasjon og kreativiteten blomstre når vi er fysisk tilstede på kontoret, er noe hun har stor tro på. Tillitten får en jo til å ville yte det lille ekstra – som selvfølgelig vil komme kundene til gode også, fortsetter hun.

Legg ditt neste arrangement til Flekkefjord

Gjertrud og resten av teamet håndterer alle type arrangementsforespørsler fra kundene i Rogaland. De registrerer at det fremdeles kommer flest forespørsler på arrangementer i Norge, selv om det nå tikker inn flere og flere henvendelser fra bedrifter som ønsker å reise til utlandet igjen.

Street Art. Hollenderbyen i Flekkefjord
Foto: Smaabyen Flekkefjord | Simen Løvgren

– Flekkefjord har en lang og spennende historie, og var fra gammelt av et populært handelssted for nederlandske handelsskip. Dette førte til at mange hollendere flyttet hit, og at den eldste bydelen i dag heter Hollenderbyen. Her finner du sjarmerende brosteinsgater, trange smug og gatekunst på høyt nivå. Byen er pittoresk og idyllisk med den hvite sørlandske byggeskikken, og har vært- og fremdeles er hjem til en lang rekke kjente og historiske mennesker, både innenfor kunst og kultur, idrett og vitenskap. Visste du for eksempel at Flekkefjord er fødebyen til Anders Beer Wilse, som regnes som den mest innflytelsesrike fotografen Norge noensinne har hatt?, forteller Gjertrud med stor iver.

– Her finner du spisesteder av høy kvalitet, et levende sentrum med spennende nisjebutikker, og et rikt kulturtilbud og konserter. Her er det mulig å skreddersy spennende opplegg for de aller fleste bedrifter, så jeg vil oppfordre alle til å vurdere Flekkefjord som reisemål neste gang de skal arrangere en firmatur, ledersamling, lagsamling eller lignende, avslutter hun.

Utsikt over Flekkefjord
Foto: Smaabyen Flekkefjord | BRKLYN

Gjertrud svarer på 7 kjappe om Flekkefjord:

  1. Hva er Flekkefjord mest kjent for?
    Flekkefjord er den vestligste av sørlandsbyene, og ligger lunt til i Lafjorden langs Nordsjøveien og E39. Vi er nok mest kjent som en idyllisk og levende sommerby, for den vakre øya Hidra og for Brufjellhålene i Åna-Sira. Byen er også kåret til «landets beste bobilcamp», på bakgrunn av alt vi har å tilby turistene året rundt. Det bør også nevnes at Flekkefjord er et sted som har satt tydelige spor innenfor fiskeoppdrett og industri – med bygging av store skip, brannbiler, kjeleproduksjon, og datastyrte borerigger.
  2. Hva er Flekkefjord sin største stolthet?
    Det er et vanskelig spørsmål, men skal jeg trekke frem én ting så må det bli Fjellparkfestivalen, som faktisk er Norges eldste rockefestival og høyt anerkjent blant landets musikere.
  3. Nevn et par aktiviteter som er unike for Flekkefjord?
    Mange tilreisende kommer for å oppleve Flekkefjordsbanens Dresinsykler, og de siste årene har Flekkefjord vært full av hodejegere – på jakt etter lokalkunstneren Christian Sundes små miniatyrhoder. Disse hodene finnes faktisk flere steder i inn- og utland, blant annet på Brooklyn Bridge i New York! Sjekk ut #finnhodet på Instagram, så ser du hva det går ut på.
  4. Hvem er den mest kjente Flekkefjæringen?
    Det er som nevnt over mange kjente mennesker som kommer fra Flekkefjord. Professor Petter Waage, som er mannen bak Massevirkningsloven – naturloven som er en del av vitenskapens fundament og som er like viktig for kjemien som Isaac Newtons lover er for fysikken, kom fra Hidra i Flekkefjord. Skal jeg nevnte et navn fra nåtiden, så er vi jo veldig stolte av at regissøren bak filmene «Bølgen og «Skjelvet» og tidsaktuelle «Nordsjøen», John Andreas Andersen, også er Flekkefjæring.
  5. Hvor bor man når man reiser til Flekkefjord?
    Vi har to flotte nyoppussede hoteller her i sentrum, som høster svært gode tilbakemeldinger. Disse har også konferansefasiliteter for store og små grupper.
  6. Hva bør man kjøpe med seg hjem fra Flekkefjord?
    Her er det mange små nisjebutikker som trekker mange turister, men her vil jeg faktisk anbefale å kjøpe med verdens beste salamipølse fra Svindland Pølsefabrikk og lomper fra Reppens bakeri.
  7. Kan du dele en fun-fact om Flekkefjord?
    Flekkefjord har levert skinn til store franske og italienske motehus. Er du så heldig å eie en skinnveske fra Hermes, er det meget mulig at skinnet kommer herfra.

Kontakt oss

Ønsker du å slå av en prat med Gjertrud eller en av hennes kolleger i Stavanger? 😊

Telefon: 51 86 76 10
E-post: stavanger@berg-hansen.no