Tilbake

Hvordan enkelt bestille tog på din neste reise

Som eneste reisebyrå i Norge tilbyr Berg-Hansen bestilling av tog både online og offline. Enkle togreiser i Norge eller lengre togstrekninger til Europa? We fix! Vi gjør det enkelt for våre kunder og billig for miljøet.

Skinner på togstasjon

Alt på ett sted

Vi i Berg-Hansen erkjenner at reiseliv er en del av miljøutfordringen. Derfor vil vi gjøre alt vi kan for at det negative fotavtrykket ved reise reduseres så mye som mulig. Dette betyr blant annet å tilby klimabevisste produkter og tjenester.

Som eneste reisebyrå i Norge tilbyr vi bestilling av togbilletter direkte i vår reiseportal. VY (tidligere NSB) er fullt integrert i våre løsninger, som betyr at du her i Norge kan bestille tog fra øst til vest og fra sør til nord, så langt togskinnene rekker. Miniprisbilletter og standardpriser er tilgjengelig på lik linje som i VY sine egne kanaler.

Som bedriftskunde har du med andre ord tilgang til å bestille både fly, hotell, leiebil og tog i én og samme reiseportal. Vår jobb som reisebyrå er å tilrettelegge og gjøre det sømløst, enkelt og trygt for deg, både i forkant av-, under- og etter reisen. Vi vet at du som reiser mye er opptatt av miljøet, så vel som i samfunnet generelt, derfor er det selvsagt at vi nå også kan tilby gode løsninger for bestilling av tog.

Tog i Europa

Nettverket av jernbane i Europa er utrolig komplekst. Milevis med jernbanespor opereres av hundrevis av selskaper – og «ingen» samarbeider. Per i dag finnes det ingen nettside der du med få tastetrykk kan bestille lange togreiser fra Norge og nedover i Europa.

De fleste land har egne togforvaltninger. I Sverige er det SJ, i Danmark DSB, i Tyskland DB og i Frankrike SNCF. I tillegg finnes det en rekke private selskaper som tilbyr billetter i egne land, samt internasjonale selskaper som tilbyr billetter på tvers av enkelte landegrenser.

Berg-Hansen blir ikke skremt av kompleksiteten, men den bidrar selvfølgelig til at automatiseringen vi så sårt ønsker oss er både tids- og ressurskrevende.

I skrivende stund jobber vi med å få på plass togbilletter via SJ i reiseportalen vår. Neste fase blir ytterligere togselskaper i Europa. Målet vårt på sikt er å tilby tog på alle strekninger der dette er en fornuftig og god reisemåte, i forhold til fly.