Tilbake

Hvorfor skal «fra A til B» være kjedelig?

Det å arrangere en gruppereise er mye arbeid. Man skal tenke på alle detaljer – store og små, individuelle behov, og man skal skreddersy en tur som alle de reisende vil huske som «den beste noensinne». NO PRESSURE! Her er tips til hvordan overraske deltakerne når de minst forventer det!

For meg er spesielt transportetappene viktige. Ingenting tapper energi som en lang og kjedelig bussreise. Når jeg er på tur, så vil jeg bare komme frem, og når jeg skal hjem, så vil jeg bare hjem. Men realiteten er jo at man må komme seg fra A til B. Nøkkelen er å gjøre transportetappen til en opplevelse i seg selv. Her er de kuleste transportetappene jeg har opplevd:

Pangstart med partybuss

København er et velkjent reisemål for de fleste av oss. På min forrige reise hit ble vi overrasket på havna med en PARTYBUSS! Bussen var utstyrt med DJ, bar med alle rettigheter, dansegulv, røykmaskin og fargerike lys. Det å starte dagen med musikk på full guffe og «en lille en» gir masse energi – og er akkurat det man trenger etter en lang natt på dansegulvet på DFDS Seaways.

Spor 11 på Oslo S til Villmarken

Flytoget til «Villmarken»

Blåtur er alltid like spennende og det er selvsagt en stor snakkis på kontoret om teorier på hvor man ender opp. For et par år siden møtte vi opp på Oslo S og til vår fortvilelse ble vi ikke klokere av å se på skjermen. Flytoget var leid inn, vi hadde egen perrong med skreddersydde beskjeder på skjermene, og toget kunne potensielt ta oss hvor enn togskinnene går. Spenningen var derfor like stor helt frem til togets endestasjon.

Bilder fra charterfly

Ekte charterfeber

Dette var et kickoff som tok oss til nye høyder, bokstavelig talt. Vi visste ikke mye om programmet, forventningene var selvsagt store, men da vi ble transportert til Gardermoen og så to chartrede fly som ventet på oss, fikk de fleste hakeslepp. Egen terminal, firmalogo i hele flyet, egne boardingkort der destinasjon ikke ble røpet, DJ om bord, dansende flyverter, bagasje fraktet direkte fra fly til hotell.. Det er den råeste og mest friksjonsfrie reisen jeg har hatt i hele mitt liv!

En enorm Super Jeep parkert foran vulkan på Island

På sightseeing i Super Jeeps

Sightseeing er helt greit når man er på et nytt sted – men hvordan gå fra «helt greit» til «helt rått»? Jeg var på Island for et par år siden. Vi skulle på sightseeing i vulkanområdene utenfor Reykjavik og var forberedt på en lang dag i buss. Det som møtte oss utenfor hotellet var derimot to DIGRE SuperJeeps. Hjulene var like store som oss. Der turbussene sleit med å komme seg over humper og elver, gasset vi på og hadde en helt rå offroadtur. Vi fikk oppleve det ekte Island med transportetapper som innehold fart og spenning – den perfekte kombinasjonen.

Mine tips til deg:

  • Lytt til erfarne reiselivsfolk – vi kan hjelpe deg å skreddersy tidenes arrangement.
  • Ta kontakt i god tid – vi kan da få tak i de beste produktene til de beste prisene.
  • Legg penger på gode opplevelser og god mat – det er dette man husker fra en reise, ikke om hotellet hadde tre, fire eller fem stjerner.

Ta kontakt med vår Meetings & Events avdeling, dersom du ønsker hjelp til å planlegge en gruppereise med «det lille ekstra»!