Tilbake

Covid-19: Kjære kunde

Som du vet så står vi nå ovenfor en ekstraordinær situasjon som vi aldri før har sett maken til. Mange av dere har spørsmål og trenger hjelp, og våre dyktige ansatte jobber på spreng for å svare alle. Det viktigste nå er at alle som ønsker å komme hjem til Norge får hjelp til dette, og at dere får endret eller kansellert reisene deres.

Koronasituasjonen har rammet reiselivsnæringen og oss som reisebyrå hardt, og dessverre innebærer dette at vi i neste uke må permittere mange av våre dyktige og dedikerte ansatte. Servicenivået vårt vil bli kraftig redusert, og på grunn av situasjonens usikre natur er vi ikke sikre på hvor lenge dette vil vedvare.

Berg-Hansen er Norges største reisebyrå, med 400 utrolig dyktige ansatte. I over 20 år har vi sørget for arbeidsplasser over hele landet, og vært en bidragsyter inn til den norske velferdsstaten. Dette håper vi å kunne fortsette med i fremtiden, og det er nettopp derfor vi nå iverksetter disse drastiske tiltakene. Vi gjør et tappert forsøk på å redde bedriften, slik at vi kan komme oss ut av denne krisen med nyvunnen styrke.

Vi gleder oss til den dagen vi kan fortsette med det vi liker aller best, nemlig å betjene alle dere som er på reise – enten det er i forbindelse med jobb, et arrangement eller på privaten.

Vi ber om forståelse for den krevende situasjonen vi nå er inne i, og håper på varme tanker fra dere alle ❤

Se spørsmål og svar i forbindelse med koronasituasjonen og reiser her.