Tilbake

Kongelige konferanser i Sverige

Leie et slott til neste konferanse? Umulig sier du? Mulig sier vi! Du trenger ikke reise lenger enn til Stockholm før du finner utallige slott i umiddelbar nærhet. Slottene finnes i alle størrelser, og passer til både store og små grupper. Vi garanterer en eventyrlig opplevelse!

Det beste med slottskonferanser er at de er tilpasset både små og større grupper. Slottene er dyktige til å tilpasse møtene etter gruppens behov, enten det er korte dagmøter, eller konferanser med overnatting og aktiviteter. I denne bloggen har  vi samlet 7 slottsopplevelser som garantert skaper en unik ramme rundt ditt arrangement.

Ulfsunda Slott – Matopplevelser av de sjeldne

Ulfsunda Slott har en unik design i alle rom. Maten lages under ledelse av en av Sveriges absolutt bedre kjøkkensjefer, Stefan Ekengren. Legg inn champagnesmaking i vinkjelleren eller prøv dere på matlaging i matstudioet på slottet.

Hesselby Slott – I musikkens tegn

Hesselby Slott er Sveriges musikslott ­ en plass full av liv og musikk. Slottet er perfekt for konferanser, kickoff, bryllup og andre festlige samlinger. Hesselby Slott er også samlingspunkt for svenske musikere og artister, og en av ildsjelene bak konseptet er den kjente artisten, Tomas Ledin.

Rosersbergs Slottshotell – Kongelig sus

På Rosersbergs Slottshotell får du virkelig den kongelige følelsen! Stedet er fortsatt under drift av Det Svenske Hoffet. Maten og atmosfæren er magisk. Kort avstand til Arlanda flyplass. Her kan deltakerne få prøve seg som brannmann for en dag. Slottet samarbeider nemlig med stedets brannstasjon. Vi lover en unik opplevelse!

Åkeshofs Slott – Intim atmosfære

Her er du tilbake til 1700-tallet! Dette er ett av de mindre slottene. Passer derfor perfekt til mindre grupper, og dere får ha stedet helt for dere selv. Med nær beliggenhet til Stockholm gir dette gode muligheter til å kombinere oppholdet med flere elementer. Hva med møte og overnatting på slottet, og lunsj eller middag i Stockholm by?

Näsby Slott – Aktive møter

Näsby Slott ligger vakkert til ved Näsbyviken, kun 15 minutter fra Stockholm, og innbyr til mye mer enn bare møter og konferanser. Beliggenheten gjør det utmerket for aktiviteter som RIB båt og kajakk. Slottet innehar også et stykke svensk kunsthistorie. Verk av Carl Milles, Bruno Liljefors och Anders Zorn finnes fortsatt i salongene, som et bevis på kunstelitens dekadente fester under slottets storhetstid.

Kontakt oss

Vil du ta med kollegene dine på slottstur? Kontakt våre dyktige prosjektledere på Meetings & Event i Berg-Hansen.