Tilbake

Lily Country Club – det nye «it»-hotellet på Kløfta

Et av årets kuleste nye hoteller ligger på Kløfta, og går under navnet Lily Country Club. Beliggenheten, spaet og matbildene på Instagram pirret nysgjerrigheten min – så jeg hadde ikke noe valg, jeg måtte dra på helgetur til Kløfta.

Foto: Lily Country Club

Idyllisk til ved Miklagard Golf ligger dette store hotellkomplekset, som dukket opp fra intet og plutselig var overalt. Nærheten til den 18-hulls internasjonale mesterskapsbanen er nok en av grunnene til at hotellet har blitt veldig populært på kort tid. Men en deilige spa-avdeling, mat av skyhøy kvalitet, og en velutstyrt konferanseavdeling skal nok også ha noe av æren.

For hotellet har tilsynelatende alt du trenger for å ha det helt topp, enten det er for én natt eller en hel helg. Det passer utmerket for en kjæreste-getaway, en utflukt med vennegjengen, eller for bedriften på tur.

Club Suite 4040 på Lily Country Club
Foto: Lily Country Club, Club Suite 4040

Rommene

Velg mellom standard- og familierom, eller oppgraderte varianter med mere plass og flere fasiliteter. I og med at det har vært så lite reising det siste halvannet året, gikk jeg for en Club Suite. Eget soverom, stort bad, flott utsikt over golfbanen og utrolig myke badekåper gjorde prisen verdt det.

Jeg hadde egentlig lyst til å bli værende på det fine rommet, men tok meg i nakken og kom meg ut for å sjekke ut resten av hotellet.

Lily Spa

Jeg er ingen golfspiller, så for meg ble spaet et naturlig trekkplaster. Dessverre så var det ingen ledige timer for behandling i løpet av oppholdet mitt, men jeg fikk heldigvis (så vidt) presset meg inn på spa-avdelingen. Lærdommen er å være tidlig ute med bestilling – i dette tilfellet ble 1,5 uke i forkant for kort tid.

Inne på Lily Spa finner jeg blant annet et lite basseng, varm- og kald kulp, badstuer, dampbad og fasiliteter for badstueritualer. Spaet var litt mindre i størrelse enn jeg hadde sett for meg, men med litt tålmodighet kan man helt fint slå av halvannen time her.

For den som har tilbragt hele dagen ute på golfbanen, eller inne på et møterom, er dette et ypperlig fristed på ettermiddagen og kvelden. Bestill deg et glass musserende, mens du lener deg tilbake på divanen og nyter den behagelige temperaturen og lyden av vannet som beveger seg i bassenget.

Har du energi til overs, kan du kvitte deg med noe av den på hotellets treningssenter.

Barområde med peis

Bar og Brasseri

Baren er hyggelig, med en stor og stemningsskapende peis i midten. Vi satte oss i en sofa foran peisen, med hver vår drink i hånden. Det var mye folk – faktisk så var det ikke et eneste ledig bord igjen. Lydnivået er høyt og folk koser seg. Bakteppet er den enorme velfriserte golfbanen, som jeg definitivt blir litt fascinert av, tross manglende interesse for sporten.

Etter drinken beveger vi oss inn i Brasseriet. Store vinduer ut mot det grønne, et moderne og varmt utrykk, dempet belysning, og god avstand mellom bordene, setter rammene for et hyggelig måltid.

Restauranten på Lily Country Club
Brasseriet

Velg mellom dagens 3-retters eller bestill fra en a la carte meny. Jeg gikk for Sterling Kveite til hovedrett, og den var helt nydelig! Friske farger og en flott presentasjon var også noe de hadde tenkt på – det er nok den mest Instagram-vennlige fisken jeg har spist. Dessert hører med når man er på tur, og valget falt på en skikkelig sjokoladebombe. En drøm for en sjokoladeelsker som meg, og uten tvil et terningkast 6.

Dessert på Lily Country Club
Deilig sjokolade-dessert

Frokosten serveres også i Brasseriet, og her kan du plukke og velge fra en variert og innholdsrik buffet. Godt brød, nydelig eggerøre, skikkelig digge og smakfulle pølser, gode oster, energishotter i regnbuens farger.. Hva mer kan man ønske seg?

Konferanse

Konferansekonseptet til hotellet heter Lily Business Club, og det som er gull med et helt nytt hotell er at bygget er optimalisert for konferanser. I tillegg er alt av tekniske løsninger topp notch. Her teller jeg totalt 16 konferanserom i ulike størrelser, som kan huse grupper på alt fra 2 til 1000 personer.

Møterom Daisy6 på Lily Country Club
Foto: Lily Country Club

Med kun 30 minutter fra Oslo og 10 minutter fra Gardemoen, er beliggenheten til hotellet helt perfekt for bedrifter som kommer fra Østlandsregionen eller med fly til Oslo Lufthavn. De har faktisk egen shuttlebuss fra Oslo Lufthavn, i tillegg til massevis av parkeringsplasser utenfor – inkludert ladestasjoner for el-bil.

Ryktene sier at forespørslene strømmer på, så vær tidlig ute hvis du vil sikre deg konferanseplass på hotellet. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med alle detaljer knyttet til møtet/seminaret/konferansen – fra A til Å.

Konklusjon

Jeg kan absolutt anbefale dette hotellet videre – både for privatpersoner og bedrifter 😊