Tilbake

Clarion Hotel Helsinki Airport – en møtedrøm i Helsinki

Clarion Hotel Helsinki Airport byr på møterom og en atmosfære som man sjelden finner andre steder. Stikkordene er inspirasjon og energi.

Clarion Hotel Helsinki Airport

Vi har alle vært på de møterommene hvor det ikke er vindu, god nok luft – eller at rommene kunne vært hvor som helst i verden (fire vegger og et teppe). Det er ingen inspirasjon, ingen identitet. Derfor ble vi så glade da vi besøkte Clarion Hotel Helsinki Airport. Her fant vi den inspirasjonen, og møterom som kunne tilpasses formålet med møtet.

Hemmeligheten er nok at dette i første omgang var bygd som et boutiquehotell. Hele resepsjonsområdet strålte en egen varme. Restauranten og baren var ikke som på andre hoteller – det var noe unikt – det var godt å være der.

Møterommene lå som de pleier å gjøre i andre etasje, men det var flere rom å velge mellom og det var ikke bare navnet på møterommene som inspirerte. Innredningen i hvert enkelt møterom var unikt og ga den følelsen vi ønsket.

Eksempelvis var «Library» et rom med bokhyller, noen stoler hvor man kunne lese, og naturligvis et møtebord. På rommet «Design» var det et langbord hvor hver enkelt stol hadde sin unike farge. Det var også et rom hvor det var sofa og komfortable stoler. Her velger man det møterommet som passer formålet med møtet, og i tillegg spiser man lunsj i en restaurant som også byr på atmosfære. Servicen var tipp topp!

Skulle man ønske å tilbringe natten her, kan dette også anbefales. Boutiquefølelsen var tatt ut på rommene, spesielt suitene. Her kunne man velge mellom vikingsuite eller en strammere stil.

Hotellet ligger nært flyplassen. Det går en trikk direkte fra flyplassen og etter et stopp er du på hotellet. Her kan du gå på høye heler til resepsjonen (6 meter) fra trikkestoppet. Derfor egner hotellet seg godt for møter når du er på vei ut fra Helsinki.

Hvorfor ikke møtes her neste gang du skal til Bangkok?

Ta med kollegene til Helsinki

Vil du ta med kollegene dine til Helsinki, så kontakt Meetings & Event i Berg-Hansen.