Tilbake

Nyhet! Lønnsom oversikt med selvbetjente rapporter

Gode rapporteringsløsninger er en stor og viktig del av det å ha «full kontroll» på bedriftens reiseprogram. Nå lanserer vi digitale og automatiserte rapporter som gir deg full oversikt over bedriftens reisemønster og kostnader i sanntid. På den måten kan du enkelt se hvilke områder dere kan gjøre effektive sparetiltak. Så hvorfor ikke bare ta tak allerede nå?

Før var du avhengig av å kontakte KAM og be om spesifikke rapporter. Nå kan du selv hente ut alt du trenger av tall og oversikt på Berg-Hansen Webgate. Enklere blir det ikke!

Illustrasjon som viser rapporteringsverktøyet i Webgate

Hva er fordelen med selvbetjente rapporter?

Live data –  Alle rapportene er tilgjengelige med live data, direkte i reiseportalen din. Du henter alle tall selv, når du selv ønsker det.

Full kontroll – Få full oversikt over relevant reisedata, reisemønster og kostnader knyttet til alle reiser bestilt hos oss, uavhengig om de er bestilt online, på e-post eller på telefon.

Brukervennlig – Systemet er brukervennlig og med et visuelt grensesnitt, spesielt utviklet for våre norske kunder. Rapportene er intuitive å navigere i, og kan eksporteres både grafisk og til excel for enkelt og effektiv kunne deles internt i bedriften.

Hvordan får jeg tilgang til selvbetjente rapporter?

Er du beslutningstaker eller Travel Manager i din bedrift, har du tilgang til selvbetjente rapporter knyttet opp til din reiseprofil i Berg-Hansen webgate. Du finner knappen «Business Insight» helt til høyre i portalen.

Ønsker du at flere i bedriften skal ha tilgang til Business Insight og selvbetjente rapporter? Send e-post til KAM@berg-hansen.no slik at vårt KAM-team kan gi tilgangen.

Hvorfor er det viktig med gode rapporteringsløsninger?

Gode og nøyaktige rapporter er viktig for å avdekke kostnader knyttet opp til reisevirksomheten. En total oversikt som inkluderer flybilletter, hotellovernattinger, leiebil og tog – uavhengig om bestillingen er gjort online eller gjennom vårt Kundesenter. En slik oversikt gjør det enkelt å analysere og identifisere hvilke områder det kan gjøres innsparinger, og dermed skreddersy reiseprogrammet til å passe bedriftens behov best mulig. Dette kan også gi grunnlag inn til leverandørforhandliger, for at bedriften kan oppnå mer lønnsomme fly- og hotellavtaler.

Les mer om selvbetjente rapporter og Business Insight her