Tilbake

Nyttige reiseapper til både jobb- og privatreiser

Som kunde i Berg-Hansen kan du enkelt bestille alle reisene dine i appen vår. Men hva med alt annet i forbindelse med reisen? Vi har samlet noen av våre favoritter, for å gjøre reisen din enda litt enklere. Ja, vi elsker apper!

Person med mobil i solnedgang

Pakk kofferten som en profesjonell med «Packing Pro»

Denne appen er for deg som liker å være organisert før reisen, eller som trenger litt profesjonell hjelp med pakkingen. Den lar deg skreddersy din egen pakkeliste, eller velge fra eksisterende eksempellister. Du kan også lage lister basert på antall mennesker som skal med på turen. Skal du for eksempel ha med deg barna, tar appen med dette inn i beregningen. Med Packing Pro kommer du aldri mer til å glemme relevante ting hjemme, som undertøy, toalettsaker, snorkel eller dykkemaske.

Lastes ned på AppleStore. Har du Android og ønsker noe lignende? Sjekk ut PackPoint.

«Am I going down?» hjelper deg med flyskrekk

Dette er en egen app for de som ikke er spesielt glad i å fly. Den analyserer internasjonal flydata for å kalkulere hvor høy risiko det er for at et fly kommer til å styrte. Du legger inn hvilken by du reiser fra og til + flightnummer, og så kalkulerer appen hvor sannsynlig (usannsynlig) det er at flyet ditt går ned. For de uten flyskrekk høres dette kanskje rart ut, men mange finner en ekstra trygghet i å se en slik beregning svart på hvitt.

Lastes ned på AppleStore.

Trygg soling med «Wolfram Sun Exposure»

Denne appen er perfekt på sydenferie, når du skal ligge og sole deg dagen lang. Fyll inn informasjon om hudtypen din, hvor i verden du befinner deg, hvilken solkremfaktor du benytter, samt hvilken tid på dagen du skal sole deg. Basert på denne informasjonen kalkulerer appen hvor lenge huden din tåler å være ute i sola uten å bli solbrent. Den gir deg også gode tips til hvilken SPF du bør bruke.

Lastes ned på AppleStore.

Hør på favorittkanalen din med «TuneIn Radio»

Er du på ferie i utlandet og savner radiostasjonene hjemme? Ikke noe problem. Med TuneIn Radio kan du høre på favorittkanalen din helt gratis, uansett hvor du befinner deg. Med over 100 000 radiostasjoner, både sportskanaler, musikkanaler og nyhetskanaler, kan du laste ned programmer og høre de offline. Du kan også høre på live radio.

Lastes ned på AppleStore eller Google Play.

Send digitale postkort med «Touchnote»

Gjør feriebildene dine om til hyggelige postkort, og send en feriehilsen til venner og familie hjemme. Her kan du velge bilde, lag et personlig design, samt legge til en hilsen. Kortet kan sendes til hvem som helst, fra hvor som helst. Slik kan du lage personlig reisebrev når du besøker et nytt sted!

Lastes ned på AppleStore eller Google Play.

Profesjonell sightseeing med «MAPS.ME»

Ønsker du et mobilt kart i utlandet, uten å risikere dyre mobilregninger? Da bør du sjekke ut MAPS.ME. Dette er en gratis app som du også kan bruke offline. Last ned ønskede kart i forkant av turen, så har du alt du trenger for profesjonell sightseeing. Appen kan brukes hvor som helst i verden, og tilbyr raske og gode kart.

Lastes ned på AppleStore eller Google Play.

Få med deg de skjulte perlene med «Field Trip»

Når du er på et helt nytt sted, så bør appen Field Trip være en del av reisen din. Denne appen er som å ha med seg en lokal guide. Her dukker viktige opplysninger opp med forklaringer når du passerer interessante steder. På denne måten får du med deg alle de skjulte perlene. Du får også opp restaurantanmeldelser når du er i nærheten av de.

Lastes ned på AppleStore eller Google Play.

«Been» gir deg enkelt oversikt over hvor du har vært

Med appen Been fyller du enkelt inn alle landene du har vært i, etter at du har vært der. Dette er jo selvfølgelig ikke en nødvendighet, men det er morsomt å holde styr på dine reiser. I tillegg til at dine besøkte land vises på kartet, får du opp en utregning av hvor mange prosent av verden du har besøkt. Kanskje det kan inspirere deg til å reise litt mer? Det finnes også mange andre apper som tilbyr lignende muligheter, men vi liker denne best.

Lastes ned på AppleStore eller Google Play.

Berg-Hansen app_reise

Bestill reisen din på Berg-Hansen appen

Er du mye på farten? Da er det helt nødvendig å ha tilgang på alle reiser på mobilen. Med Berg-Hansen appen kan du enkelt bestille, endre og avbestille både fly, hotell og leiebil. I tillegg tilbyr appen relevante varslinger om reisen din, som gjør at du alltid ligger et skritt foran.

Appen byr på en rekke spennende funksjoner – les mer om appens funksjoner her.

Lastes ned på AppleStore eller Google Play.