Tilbake

Palma de Mallorca – den nye konferansefavoritten

Skal du arrangere et møte, en konferanse eller en firmatur og er på leting etter den perfekte lokasjonen? Da anbefaler vi Palma de Mallorca. Bare for sydenturister sier du? Nei, langt ifra!

Palma de Mallorca er hippere enn noen gang – ikke bare for ferieturistene, men også for de jobbreisende. Denne storbyen har absolutt alt, og sammen med et deilig klima året rundt, et akseptabelt prisnivå, og et flunkende nytt konferansesenter, har dette blitt en perle som det internasjonale kurs- og konferansemarkedet nå har fått øynene opp for!

Har du hørt om Palau de Congressos de Palma?

Jeg har bare én ting å si: WOW!

Konferansesenteret har en perfekt beliggenhet nede ved strandpromenaden, 20 minutters gange fra gamlebyen og katedralen, og 5 minutters kjøretur fra flyplassen. Her finner du alt fra små møterom ned i 22 kvadratmeter til auditorier og enorme messefasiliteter på 2340 kvadratmeter. Du har også store utendørs terrasseområder, som gjør fasilitetene komplett. Alle konferanserom er utstyrt med det siste innenfor teknikk, så her er absolutt alt mulig. Alt er nytt, fresht og designet er upåklagelig gjennomført.

Konferansesenteret driftes av Meliá Hotels, og vegg i vegg ligger det lekre Meliá Palma Bay. Dette hotellet har fire stjerner og 268 flotte rom – alle i samme stilrene design. Hotellet egner seg godt både til små og store grupper, som ønsker nærhet til Palmabukta og konferansefasiliteter av ypperste klasse. På taket finner du et flott svømmebasseng, solsenger og fantastisk utsikt over bukta.

Hotel Saratoga – det komplette hotell sentralt i Palma

En annen hotellfavoritt er Hotel Saratoga, som ligger på andre siden av sentrum, rett ved den fasjonable shoppinggaten Avenida de Jaume III. Her er du 12 minutters gange fra gamlebyen og katedralen, og 15 minutters kjøretur fra flyplassen. Dette er et lekkert fire stjernes hotell, med 183 rom og svømmebasseng.

De har fem møterom som tar mellom 25 og 110 personer, alle utstyrt med moderne teknisk utstyr. Hotellet har egen jazzclub, The Blue Jezz Club, som er et naturlig møtested for jazzelskerne i Palma. Sky Bar med enestående utsikt over Palma og katedralen, samt en topp restaurant med middelhavsinspirert mat, gjør dette til et komplett hotell perfekt for grupper opp til 100 personer.

Med fokus på gode matopplevelser

Er man en gruppe på tur, lønner det seg alltid å bestille bord på restauranter i forkant. Ingenting er kjedeligere enn å traske gatelangs på jakt etter ledig kapasitet. God mat og drikke er i tillegg en viktig del av reisen, så dette står alltid i fokus på våre arrangementer. Vi har selv vært i Palma og testet flere spennende restauranter, og vil trekke frem følgende:

Grand Café Cappuccino San Miguel er en fin café perfekt for hig end-frokost og lettere lunsj. De har en utrolig flott hage i bakgården som egner seg godt til store grupper og private eventer. Maten her er skikkelig god!

Restaurante Es Baluard har en fantastisk terrasse oppe på bymuren, med utsikt mot katedralen og havnen. Dette er den perfekte middagsrestaurant for både små og store grupper. 

Can Eduardo ligger over fiskemarkedet i Palma, og har en koselig terrasse med utrolig flott usikt mot katedralen. Dette er stedet å gå dersom du ønsker byens beste Paella eller fersk fisk. Perfekt til både små og store grupper.

Zaranda – Castell Son Claret har 2 Michelinstjerner og er en utrolig fin restaurant i fantastiske omgivelser. Dette er restauranten som tilfører reisen det lille ekstra.

Forn de Sant Joan ligger fint til i Palmas gamleby, og er kjent for sin varierte og velbalanserte meny. De har også en stor og nøye utvalgt vinkjeller. Husk å få med desserten her, den er fantasifull og utrolig god!

Aktiviteter for grupper i alle størrelser

Når dere først er i Palma, er det viktig å kombinere det faglige med noe sosialt. Her er noen av våre favoritter.

Jeep-Fun-Ralley
Dette er et morsomt rebusløp der deltagerne kjøre Jeeps, og sådan blir bedre kjent med øyas fantastiske fjell- og skoglandskap. Antall Jeeps kommer an på størrelsen på gruppen, men ideell gruppestørrelse her vil være rundt 50 personer.

Alle bilene får en konvolutt med en fastsatt rute, og i løpet av turen skal de fullføre ulike aktiviteter. På enkelte sjekkpunkter blir det servert tapas og snacks. Det legges også inn et lengre lunsjstopp på en restaurant i vakre omgivelser, der hele gruppen spiser samlet.

Nyt dagen på en Katamaran
Utflukt med en katamaran er en sikker vinner på et sted som Palma – det er viktig å huske på at man er i eksotiske omgivelser med deilig klima. En slik utflukt lar deg oppdage den vakre Palmabukta, og ikke minst nyte en fantastisk dag til sjøs.

Her seiler katamaranen nær bukta, hvor du får oppleve vakre steder som Puerto Portals, Cala Mayor eller Illetas. Det stoppes for snorkling ved stranden i Portals Vells. Vi anbefaler å kombinere utflukten med en BBQ-lunsj om bord.

Denne aktiviteten er perfekt for både små og store grupper helt opp til 120 personer.

Opplev øya på sykkel
Mallorca er et perfekt sted for sykkeltur. Deilig temperatur, stabilt vær og gode sykkelveier er årsaken. Vi organiserer guidede turer som er tilpasset gruppens nivå – med andre ord er dette en aktivitet for absolutt alle.

Turen kan foregår med mountain bikes i fjellene, eller med bysykler langs strandpromenaden. Vi kan tilby noe for enhver smak, og du har et stort utvalg ruter å velge mellom. Våre profesjonelle sykkelguider tar dere med til de vakreste stier og områder på øya – både til fjellandsbyer, vakre strender og langstrakte åkere.

Her er noen eksempler på sykkelruter:

  • Bahia Azul – Cami de Sa Torre – Capocorb – S’Estanyol – La Rapita
  • Santa Maria – Alaro – Lloseta – Mancor – Binissalem – Consell – Santa Maria
  • Palma – Molinar – Ciudad Jardin – Can Pastillia – Son Veri

Turens lengde kan også tilpasses, og en fin variant er å kombinere turen med lunsj på Beach Club.

Dette er en aktivitet som kan gjøres for grupper i alle størrelser. For de virkelig store gruppene deler vi alle inn i sykkelteam, og man sykler gjerne ulike ruter. Hele gruppen samles til lunsj på et gitt tidspunkt.

Reisen fra Norge til Palma de Mallorca

Både SAS og Norwegian har direkteflyvninger til Palma i perioden mars – november. For en effektiv reisevei, anbefaler vi deg derfor å reise i dette tidsrommet. Kan dere dra i skuldermånedene mars/april og oktober/november får dere i tillegg til minimalt med turister, også bedre priser.

Flyturen fra Oslo tar 3,5 time og flyplassen i Palma ligger kun 8 kilometer fra sentrum.

Bestill busstransfer til hele gruppen i forkant av reisen, for en sømløs flyt hele veien.

Er du i planleggingsfasen av en ny konferanse eller firmareise?

Ta kontakt med våre dyktige prosjektledere, så setter vi opp et uforpliktende tilbud til deg 😊