Tilbake

Sommerfest for DSV på Høymagasinet i Oslo

3. juni var 300 festklare mennesker fra DSV klare for hagefest på Høymagasinet i Oslo, i usedvanlig strålende sommervær. Målet var å skape en minnerik opplevelse for gjestene, med god mat, fengende underholdning og fantastisk stemning.

Hva: Sommerfest for DSV
Hvor: Høymagasinet, Oslo

Festdeltakerne fikk en hyggelig velkomst, og ved hjelp av QR-koder gikk registreringen effektivt og trygt for seg. Gjestene kunne forsyne seg fra en bugnende grillbuffet med et bredt utvalg av deilige grillretter og smakfullt tilbehør. Alt fra saftige burgere til grillede grønnsaker og salater – noe for enhver smak. Maten ble tilberedt med kjærlighet og presentert på en delikat måte.

Reggae artisten Nico D satte stemningen for kvelden. Med sin energiske opptreden fra scenen fikk han gjestene til å danse og synge med. En reggae-DJ tok deretter over stafettpinnen og holdt festen i gang utover kvelden. Sammen leverte de underholdning i toppklasse!

Hageområdet på Høymagasinet var rigget for en avslappet og festlig atmosfære, og var en perfekt arena for mingling. Gjestene kunne konkurrere i spill som kubb, boccia og beerpong. En profesjonell fotograf var til stedet for å fange de magiske øyeblikkene, og skapte fotominner gjestene kunne ta med seg hjem.

Sommerfesten ble en stor suksess, og vi håper og tror at opplevelsen var et positivt bidrag inn i minnebanken til gjestene.

Ta kontakt med oss hvis du ønsker hjelp til å planlegge din neste sommerfest!

Pent kledd mann smiler bredt inn i kamera. Foto

Oppdragets prosjektleder:

Ole Kristian Beil
olbe@berg-hansen.no
+47 913 29 103

Mann smiler og ser inn i kamera. Foto

Oppdragets produsent:

Henry Gill
hegi@berg-hansen.no
+47 458 01 913