Tilbake

Topp 5 hoteller for jobbreisende i Norge i 2021

Alle reisende som bestiller hotell via Berg-Hansen får også mulighet til å evaluere oppholdet sitt i etterkant. Våre jobbreisekunder har talt, og her får du presentert deres hotell-favoritter i 2021.

1. Clarion Collection Hotel Helma, Mo i Rana

«Helma er en liten perle.. Fine rom, alltid litt ekstra service og vennlighet. Frokost og middag har en meget høy kvalitet, og totalt sett er dette et av de bedre hotellene i Norge. Her får du alltid mer en du forventer!»

2. Hotel Brosundet, Ålesund

«Vil du bo bra i Ålesund med den beste servicen det er å oppdrive, så er det her du skal bo! Fantastiske folk som jobber der, flotte rom med veldig gode senger og nydelig mat. Gleder meg allerede til jeg skal tilbake!!»

3. Clarion Hotel Oslo, Oslo

«Nytt hotell med bra standard. Veldig sentral beliggenhet for forretningsreiser.»

4. Thon Hotel Europa, Oslo

«Eksepsjonelt bra service, strålende frokost, sentral beliggenhet og fint rom. Vil særlig trekke frem servicen jeg fikk, enormt bra. Totalt veldig bra valuta for pengene!»

5. Thon Hotel Maritim, Stavanger

«Veldig imøtekommende og serviceminded personale. Veldig behagelig seng og en utrolig innbydende og velsmakende frokost.»


Tallene er hentet fra våre egne hotellevalueringer som sendes ut til våre jobbreisekunder i etterkant av et hotellopphold. Et hotell må ha hatt minimum 50 vurderinger for å delta i kåringen. Hotellene er rangert etter best totalscore på kriterier som renslighet, service, beliggenhet og mat.

Som kunde i Berg-Hansen kan du enkelt bestille overnatting i reiseportalen Webgate. Logg inn her. Ikke kunde? Da kan du bestille overnattingen din her.