Tilbake

Topp 10 hoteller i Norge i 2018

Våre kunder har talt og her er deres favoritthoteller! La oss presentere topp 10 hoteller i Norge i 2018!

Bilde av hotellrom på Thon Hotel Storo
Foto: Thon Hotel Storo

1. Thon Hotel Storo

Thon sitt nyåpnede hotell i Oslo fyker rett til topps og er våre kunders favoritthotell i 2018. Vi lar kundenes kommentarer snakke for seg selv:

«Dette hotellet er fantastisk! Store flotte rom, nydelig frokost og byens kanskje beste personale! Jeg velger Thon Storo nå 10 av 10 ganger!»

 «Fantastisk frokost, meget god service og hyggelig betjening. Flotte rom. Chromecast til tv-skjerm, meget bra.»

 «Fantastisk rom med god plass. Nydelig frokost. Fine omgivelser med glade farger. Kommer gjerne tilbake!»

2. Grand Hotel Oslo by Scandic

Dette majestetiske hotellet får stadig prestisjefulle priser. Nå kan Grand Hotel i tillegg smykke seg med sølvet etter at Berg-Hansen sine kunder har talt.

«Flott rom, service, beliggenhet og frokost! Sov utrolig godt i den store gode sengen og avsluttet med et bad i svømmebassenget og badstu før hjemreise. Tar med meg kjæresten på helgetur neste gang!» «Helt fantastisk.»

3. Thon Hotel Fosnavåg

Fosnavåg, en liten by ute ved havgapet, er tuftet på hva havet har å tilby. Siden 2014 har Fosnavåg også kunne tilby attraktive hotelltjenester. Med eksotisk beliggenhet på kaia har hotellet gått fra 10. til 3. plass i årets kåring.

«Lekkert hotell med fint innredede rom! Veldig hyggelig betjening og nydelig mat. Anbefales om du er på disse trakter.» «Supert hotell som passer til alle. Kult med møterom der båtene kjører forbi vinduet.»

4. Thon Hotel Lofoten

Hotellet i Lofoten er stadig en favoritt. I følge våre kunder får du også Norges beste hotellfrokost på dette hotellet.

 «Dette er nok det beste hotellet jeg har bodd på i hele Norge!! Jeg har vel 250 overnattingsdøgn per år, dette her er sjokkerende bra! En utrolig god service, vanvittig bra rom, helt ekstremt bra frokost! Dette hotellet har tenkt på alt!! Bestill!!»

5. Clarion Collection Hotel Helma

Fra i fjor har hotellet klatret to plasser opp på listen. Ikke nok med det, våre kunder mener at Helma har Norges beste service. Hotellet ligger midt i hjertet av Mo i Rana.

«Jeg liker Helma veldig godt! Alltid hyggelig å komme dit, alltid god service, hyggelig betjening, god mat og behagelig atmosfære. Kommer igjen!»

6. Thon Hotel Rosenkrantz Bergen

Hotellet holder fortsatt koken og er favoritten i Bergen. Kundene er spesielt fornøyde med frokosten og kveldsmaten på dette hotellet.

«Bor ofte her, veldig fornøyd! Supert tilbud med kveldsmat! Frokosten bugner av godbiter!»

7. Thon Hotel Stavanger

Dette er kundenes favoritthotell i oljebyen. Helt siden åpningen har hotellet høstet veldig gode kundetilbakemeldinger.

«For en fantastisk opplevelse. Jeg fikk gratis middag ved ankomst på hotellet. Jeg fikk en flaske vann på rommet uten ekstra kostnad. Rommet hadde gode fasiliteter. Veldig serviceinnstilt personal. Dette hotellet tilbyr så mye til en lav pris. Anbefales.»

8. Bergen Børs Hotel

Dette er et nyåpnet hotell i sentrum av Bergen. Hotellet oser av historie med sin beliggenhet i den gamle børsbygningen fra 1862. Hotellet får mye ros for god service og stilig interiør.

«Det var en veldig god opplevelse!»

9. Thon Hotel Rosenkrantz Oslo

Dette hotellet er stadig mer populært. Helt siden åpningen av hotellet har Thon Rosenkrantz vært på topp 10-listen blant Berg-Hansen sine kunder.

«Beliggenhet og god service verdsettes. Frokosten trenger ikke å bli mer fristende.»

10. Thon Hotel Kristiansund

Favoritthotellet i Kristiansund har klatret opp på favorittlisten over hoteller i Norge. Med idyllisk beliggenhet på øya Innlandet finner du Thon Hotel Kristiansund.

«Alle på hotellet er meget serviceinnstilt. Nydelig beliggenhet og god mat.»


Om kåringen:
Alle som har bestilt hotell gjennom Berg-Hansen får mulighet til å vurdere hotellet etter oppholdet sitt. Rundt 25.000 gjester har i 2018 gitt sin vurdering og dette er altså våre kunders favoritthoteller i Norge.

Ønsker du å bestille et av disse hotellene? Hotellene ligger tilgjengelig på www.berg-hansen.no. Logg deg inn for å finne avtalepriser eller søk her.