Tilbake

Underholdning til sommerfesten? Vi har tipsene!

Sommerfesten står for tur for mange bedrifter akkurat nå. Lokale, mat og drikke er kanskje på stell, men har du tenkt på underholdningen? Alle fester trenger et høydepunkt, og sammen med vår samarbeidspartner, Talerlisten, har vi samlet våre beste tips på foredragsholdere og underholdere til sommerfesten 2019.

Adrian Lund
Adrian Lund

1. Motiverende foredrag med Adrian Lund

En morsom, energisk og populær foredragsholder er Adrian Lund. Hans historie er både rørende, inspirerende og unik, og han formidler den med mye humor og selvironi.

Adrian Lund er hardt rammet av Tourettes syndrom, men dette har ikke stoppet ham. Han har blant annet syklet Norge på langs og deltatt i TV-programmet 71 grader Nord. Adrian holder inspirasjonsforedrag og motivasjonsforedrag som passer godt til alle typer virksomheter.

Adrian ble kåret til Årets foredragsholder på Talerlisten i 2017.

Rowegians
Rowegians

2. Bli rørt av inspirerende eventyrere

En helt annen type foredrag, holdes av Rowegians – fire jenter som rodde over Atlanterhavet vinteren 2018. I sitt inspirerende foredrag forteller venninnene Camilla, Cornelia, Hege og Sophie om sine erfaringer før, under og etter den strabasiøse turen.

Få et glimt av den beintøffe reisen til fire kvinnelige foredragsholdere.

Josh Stinton
Josh Stinton

3. Redefiner frykt med ham som tar alt på strak arm

En annen av våre inspirerende foredragsholdere som forteller om sine erfaringer på eventyr, er Josh Stinton. Han er fra Australia, men bor i Norge. Josh har gjort det til en livsoppgave å påta seg utfordringer han ikke har noen forutsetning for å klare.

Josh gikk for eksempel det ni mil lange Vasaloppet uten å noen gang ha hatt ski på beina. Nylig syklet han også Japan på tvers, med håndsykkel! Hver tur er viet til et veldedig formål, som han skaper oppmerksomhet rundt og samler inn penger til.

Et foredrag med Josh er energisk, morsomt og motiverende. Josh holder foredrag på engelsk, men er lett å forstå.

Gerd Stolsmo og Stein Erik Hegerberg
Gerd Stolsmo og Stein Erik Hegerberg

4. Bli inspirert til å vinne sammen med fotballforeldrene

Et annet foredrag i samme gate, men med en litt annen vinkling, holdes av Gerd Stolsmo og Stein Erik Hegerberg. Ringer det en bjelle på etternavnet? Riktig – det er foreldrene til verdens beste fotballsøstre: Ada og Andrine Hegerberg!

I sitt unike foredrag ”Sett´n i krysset” forteller Gerd Stolsmo og Stein Erik Hegerberg om hvordan familien har fostret to svært talentfulle fotballspillere og hva andre kan lære av dette. Det handler om drømmer, målsetting, disiplin, trening, motivasjon og lagspill.

Dette er et inspirerende foredrag som passer for alle som er opptatt av samhold og lagånd, og kanskje spesielt for bedrifter som er opptatt av å vinne.

Kathrine Aspaas
Kathrine Aspaas

5. En annerledes treningsøkt

Har det vært mye fokus på endring, effektivisering og omstilling på jobben i det siste? Da kan et foredrag med Kathrine Aspaas bidra til balanse. Kathrine er gründer og siviløkonom, og kjent som tidligere kommentator og journalist i Aftenposten. Hun har blant annet gitt ut bøkene Raushetens Tid og Den emosjonelle revolusjon, der hun hevder at vi er på vei fra revisjon til relasjon i business. Dette har hun bred støtte for i forskning.

– Vi trenger solid emosjonell kjernemuskulatur for å møte endringene, sier Kathrine.

Hvordan kan vi trene opp pågangsmotet? Reise oss raskt etter nederlag? Våge å tenke nytt? Dette er muskler som kan trenes opp, sier hun. Gjør deg klar for en nyskapende og morsom økt med emosjonell styrketrening.

Dagny Thurmann-Moe
Dagny Thurmann-Moe

6. Fargerike Dagny

En annen god foredragsholder er fargeekspert Dagny Thurmann-Moe. Hun er spesialist på farger og fargebruk, og kan holde foredrag om farger med mange ulike perspektiv: Hvordan farger påvirker arbeidslysten, hvordan farger kan brukes bedre i byer og bedrifter og hva fargebruk og ulike farger gjør med effektivitet og motivasjon.

Dagny har skrevet boka ”Farger til folket” og er ofte gjest i media når det handler om farger og fargebruk.

Labib Malik
Labib Malik

7. Ren underholdning til sommerfesten

Er målet å underholde mer enn å formidle konkret kunnskap, vil Labib Malik være et godt valg. Labib er blant annet kjent fra Norske talenter på TV2 hvor han forbløffer dommerne når han gjetter konkrete hendelser fra barndommen deres.

Labib behersker hundrevis av magiske tricks og han skreddersyr gjerne et spennende foredrag for din sommeravslutning.

Ønsker du hjelp til å bestille foredragsholder eller konferansier?

Vår samarbeidspartner, Talerlisten, har over 600 foredragsholdere i stallen sin. Her vil du garantert finne noe som passer din konferanse eller event. Spør oss neste gang!

Ring oss på telefon: 810 56 810 eller send en e-post til: grupper@berg-hansen.no