Tilbake

Våre konferansefavoritter i utlandet

Har du startet planleggingen av vårens konferanse? Eller skal du og kollegene dine på firmatur til høsten? Det å reise på tur med kolleger er både bra for motivasjonen og for å bli bedre kjent. Spørsmålet er bare, hvor skal dere dra? Her er noen av våre konferansefavoritter i utlandet.

Hamburg – den nye trendy «hovedstaden»

Berlin er en gammel traver, og vi ser nå at den yngre garde trekkes mot Hamburg istedenfor. Hamburg er en gryende, hipp og kul by, med internasjonalt preg og spennende maritim historie. Med andre ord et perfekt sted for din neste konferanse eller firmatur!

Her kan du og dine kolleger glede dere over ekstraordinær arkitektur, urbane restauranter, elvecruise, shopping, Beatles-tour og strandkubber. Hamburg kommer garantert til å overraske de som ikke har vært her tidligere, eller de som ikke har vært her på noen år. Her har det nemlig skjedd mye de senere årene.

Vi anbefaler Le Méridien Hamburg i sentrum, rett ved innsjøen Alster. Hotellet har en fantastisk panoramautsikt utover sjøen og byen. Hotellet har et stort konferansesenter og gode møterom, i tillegg til et stort spa på hele 450 m². Ønsker du å spasere eller jogge rundt innsjøen Alster, så starter du rett utenfor hotelldøren. Kun en kort spasertur fra hotellet finnes det også en rekke barer, restauranter og et yrende uteliv.

Sprudlende kolleger i Champagne, Frankrike

Champagne i Frankrike er kjent for nettopp det, deilige sprudlende bobler. Dette er det eneste stedet i verden man kan produsere ekte champagne.

I Champagne blir du møtt av endeløse vinranker, eksklusive kjellere og spektakulære slott. Legger du konferansen til et gammelt og ærverdig slott, skaper du helt unike rammer rundt arrangementet ditt. Etter en noen timer med faglig påfyll, kan gruppen bruke området rundt til sammensveisende aktiviteter. Den perfekte aktiviteten her vil være en kombinasjon av champagnesmaking og sykkeltur i nydelige omgivelser.

I landsbyen Epernay finner du mer enn 100 Champagne-hus. Her kan gruppen sykle på smale skogstier med fuglekvitter i ørene, langs irrgrønne vinranker. Vi leier inn en sporty, kunnskapsrik og engelsktalende guide som blir med gruppen hele dagen. Vi garanterer kolleger fulle av mot og begeistring, på kontoret mandagen etter.

Færøyene – eksotisk og nært

Visste du at Færøyene passer utmerket både for konferanser og for store grupper? Bratte og grønne fjellsider, idylliske innsjøer, dype grotter og mørkeblått hav sørger for at du og dine kolleger får en annerledes og uforglemmelig opplevelse.

Færøyene byr ikke bare på spesielle naturopplevelser, her finner du også mangfoldig kultur, fantastiske restauranter og unike konferanselokaler.

Når dere først har tatt turen til eksotiske Færøyene, er valget av riktig konferanselokale utrolig viktig. Her må vi glemme de kjedelige og standardiserte lokalene, men heller velge noe som gir energi og følelsen av at dere faktisk er på Færøyene. Vi anbefaler Öström, som ligger i en gammel fabrikkbygning ved Thorshavn. Öström er et multihus med musikkstudio, butikk med lokalt håndverk, kafé etc. Stedet benyttes ofte til messer, motevisninger, selskaper, eventer, konferanser og mye mer.

Det er også viktig med et spennende sosialt program utenfor konferanselokalet, og på Færøyene er det bare fantasien som setter stopper!

Cruise til København

København går aldri av moten og er en populær destinasjon blant oss nordmenn året rundt. Kald pils, «en lille en», deilige smørrebrød i Nyhavn, shoppingmuligheter i Strøget, og fart og spenning på Tivoli. Det er deilig å være norsk i Danmark 😊

Ta med kollegene dine på cruise til København, for å få maksimalt ut av konferansen din. Vi anbefaler deg å bruke overfarten til konferanse, og så utvider du oppholdet med én natt på Tivoli Hotel og morsomme aktiviteter i København. Ferden tilbake til Norge igjen kan enten gjøres med båt eller fly.

En konferansepakke på DFDS inkluderer både konferansefasiliteter, festmiddag og lugar. Her får du med andre ord mye for pengene. Det finnes også muligheter for påfyll av adrenalin og teambuilding. Mens skipet ligger til kai kan dere eksempelvis rappellere ned fra skipets høyeste punkt!

Kongelige konferanser i Stockholm

Vil du gjøre litt ekstra stas på konferansedeltakerne dine? Da er et ærverdig slott i området rundt Stockholm noe for deg. Det finnes utallige slott rundt den svenske hovedstaden, både til små og store arrangementer. Her er du garantert eventyrlige og motiverende rammer!

Hesselby Slott er Sveriges musikslott, og er en plass full av liv og musikk. Slottet er perfekt for konferanser, kickoff, bryllup og andre festlige samlinger. Hesselby Slott er også samlingspunkt for svenske musikere og artister, og en av ildsjelene bak konseptet er den kjente artisten, Tomas Ledin.

På Rosersbergs Slottshotell får du virkelig den kongelige følelsen! Stedet er fortsatt under drift av Det Svenske Hoffet. Maten og atmosfæren er magisk. Kort avstand til Arlanda flyplass. Her kan deltakerne få prøve seg som brannmann for en dag. Slottet samarbeider nemlig med stedets brannstasjon. Vi lover en unik opplevelse!

Møtedrøm i Helsinki

Finlands hovedstad kan fort gå i glemmeboken, men dette er en utrolig spennende by som vi absolutt vil anbefale. Opplev de store finske saunaene, dra på øyhopping i skjærgården, nyt god mat og drikke, og se på spennende design- og arkitektur.

Til konferansen eller møtet ditt så anbefaler vi deg å sjekke ut Clarion Helsinki Airport Hotel. Dette hotellet ligger kun en liten halvtime fra sentrum med kollektivtransport, og leverer 100 prosent konferansekvalitet. Atmosfæren på hotellet er også helt fantastisk, det er ikke et grått og trist flyplasshotell. Vi har selvfølgelig også anbefalte hoteller i Helsinki sentrum – vi skreddersyr oppholdet etter dine ønsker.

Ønsker du å vite mer om våre anbefalte destinasjoner?

Eller er du kanskje nysgjerrig på et helt annet sted? Kontakt oss, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig 😊