Tilbake

Våre kunders favoritthoteller i Norge 2019

I 2019 har våre kunder gitt over 22.000 hotellvurderinger av norske hoteller. Disse vurderingene er gull verdt, og gir en god pekepinn på hvilke hotell du bør velge neste gang du skal sove borte. Her har vi samlet våre kunders favoritter i Norge for 2019.

Hotellvurderingene baserer seg på følgende kriterier; frokost, valuta for pengene, renhold, servicenivå og totalscore. Det er svært tett i topp 3, og det er stas å se at alle tre er nykommere på hotellmarkedet i 2019!

Britannia Hotel sin fasade
Britannia Hotel i Trondheim

1. Britannia Hotel

Etter 3 år med renovering åpnet ærverdige Britannia Hotel i Trondheim på nytt dørene våren 2019. I tillegg til en knakende god 1. plass, sender kundene våre også hotellet helt til topps når det gjelder både servicenivå og renhold. Kundene sier dessuten at hotellet passer både for jobbreiser – og turer med kjæresten. Tips: Speilsalen på Hotel Britannia fikk en stjerne i Michelin-guiden i februar 2020!

«Rett og slett kjekt å oppleve et hotell hvor både interiør, arkitektur, detaljer og alt personale er plukket ut med den hensikt å levere en god opplevelse.»

«Nydelig og fasjonabelt hotell. Deilig sted å være! God service og hyggelig stab.»

Inngang Amerikalinjen
Amerikalinjen i Oslo

2. Amerikalinjen LIF

På historisk grunn midt i Oslo sentrum, ble Amerikalinjens gamle hovedkvarter fra begynnelsen av 1900-tallet, åpnet som boutiquehotell våren 2019. Med sin sentrale beliggenhet på Jernbanetorget, ligger alt til rette for å utforske byen fra dette hotellet. Kundene vil gjerne bo her både for jobbreiser, og for storbyweekender med shopping og det gode liv. PS. Baren på hotellet er vel verdt et besøk, enten du bor på hotellet eller bare passerer forbi.

«Nydelig hotell, med fantastisk personale. Mitt favoritthotell i Oslo!»

Bar og lounge ved Clarion Hotel Oslo
Foto: Clarion Hotel Oslo

3. Clarion Hotel Oslo

Sensommeren 2019 åpnet Clarion Hotel Oslo dørene. Med super beliggenhet i Bjørvika er det kanskje ikke overraskende at dette hotellet på så kort tid har sikret seg en meget god 3. plass.

«Mycket trevligt hotell med trevlig personal. Frukosten fantastisk – och mer därtill. Suverän service vid frukosten. Även personalen i reception och städ var topp!»

Hotel Brosundet, lobby
Foto: Hotel Brosundet i Ålesund

4. Hotel Brosundet

Hotel Brosundet er et meget godt valg ved vannkanten i Ålesund. Her kan du spise frokost mens du ser fiskene vake i vannet! Flere kunder trekker frem den gode stemningen på hotellet, og sier de gjerne kommer tilbake.

«Virkelig et sjarmerende og tiltalende sted. Gjennomført interiør/design, god kvalitet på materialer og stoffer, små detaljer og en helhetlig opplevelse. Et sted å få ro. Kommer garantert igjen.»

Thon Hotel Stavanger, lobby
Foto: Thon Hotel Stavanger

5. Thon Hotel Stavanger

I 2019 scorer Thon Hotel Stavanger aller best av alle hotellene når det kommer til frokost! Hotellet har siden åpningen vært et populært hotell, særlig for jobbreisende. Kundene setter pris på kveldsmaten som serveres.

«Vennlige ansatte. Fint hotell. Enda bedre frokost.»

Standardrom på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo
Foto: Thon Hotel Rosenkrantz, Oslo

6. Thon Hotel Rosenkrantz Oslo

Dette hotellet er en hyggelig gjenganger på listen, hotellet har vært populært blant kundene siden det åpnet og har mange faste gjester.

«Veldig hyggelig å komme dit etter en langarbeidsdag. Godt og romslig rom, trivelig betjening og ikke minst at jeg fikk god kveldsmat i gode omgivelser. Litt liten frokostsal, men deilig mat der også.»

Thon Hotel Storo, restaurant
Foto: Thon Hotel Storo i Oslo

7. Thon Hotel Storo

Flere kunder liker beliggenhet til dette hotellet godt, sentralt i Nydalen og med både buss, trikk og t-bane til sentrum. Thon Hotel Storo kommer også aller best ut i kategorien «god valuta for pengene».

«Fantastisk flott hotell – store rom, rent og trivelig og en helt fantastisk god frokost i en trivelig og romslig frokostsal».

Clarion Collection Hotel Helma i Mo i Rana, lobby
Foto: Clarion Collection Hotel Helma i Mo i Rana

8. Clarion Collection Hotel Helma

Det er kanskje ikke så mange som kjenner dette hotellet basert på navnet, men Clarion Collection Hotel Helma finner vi i Mo i Rana. Hotellet har i flere år vært på topp 10-listen, og kundene forteller om meget god service og nydelig kveldsmat.

«Fantastisk betjening, følte meg som hjemme! Utrolig hjelpsomme og snille.»

Hotel No 13, suite
Foto: Hotel No 13 i Bergen

9. Hotel No 13

Sentralt i Bergen sentrum finner du Hotel No 13. Kundene legger vekt på at dette er et koselig og personlig hotell, med svært hyggelig betjening.

«Særegent, morsom design, trivelige folk.»

Ydalir Hotel i Stavanger, baren
Foto: Ydalir Hotel i Stavanger

10. Ydalir Hotel

Dette hotellet er det naturlige møte- og overnattingstedet for tilreisende til Universitetet i Stavanger. Hotellet har konferanseavdeling, bar og gratis parkering.

«Fint sted å bo når man har ærend i nærområdet. Usentralt i forhold til andre aktiviteter. Romslig, fredelig rom, hyggelig personale og enkel men god frokost. Anbefales.»


Om kåringen:

Basert på 22.000 hotellvurderinger for norske hoteller i 2019, er dette de 10 hotellene som har høyest totalscore. Hotellvurderingene er gjort av Berg-Hansens kunder.

Når du bestiller hotell hos Berg-Hansen kan du alltid se hotellvurderingene av hotellene, og velge et hotell som passer dine behov. For det er jo ikke det samme hvor du bor. Bestill ditt neste hotellopphold på www.berg-hansen.no