Tilbake

Velkommen tilbake på kontoret – dette bør feires

Etter 1,5 år med annerledes jobbing er det snart mulig å komme tilbake på kontoret! Det må vi feire, ikke sant?

Lysene skrus på. Kaffemaskinen er i gang, og du kan kjenne lukten av nykvernet kaffe. Ekte møter står på agendaen! Lokalene fylles med prat, viktig sparring og latter. Lunsjen inntas sammen med gode kolleger, som du ikke har sett på lenge.

Endelig et miljø hvor vi sitter og jobber side om side med mennesker som utfordrer og utvikler oss.

Dette er en anledning til å feire. Feire at vi nå tar tilbake en jobbhverdag som vi tidligere tok for gitt. Det er også en anledning til å bygge viktig og verdifull kultur.

La oss benytte anledningen til å stoppe litt opp og nyte øyeblikket sammen – feire det vi har savnet og som bidrar til meningsfylte arbeidsdager. Feire menneskene på arbeidsplassen og at vi setter pris på at vi endelig er tilbake – sammen!

Vi er her for dere, med gode ideer og konkrete løsninger for hvordan de ansatte kan ønskes velkommen tilbake på kontoret. La oss gjøre det på en uventet, morsom og samlende måte – snorklipping av alle områder og ting som gjenåpnes, rød løper, stemningsskapende DJ, konfetti, ballonger, teknikk til taler, motivasjonsforedrag, samtalestartere ved kaffemaskinen, dekor, quizer med mer!

Kontakt oss i dag for å planlegge en god velkomst for dine ansatte.

Vi garanterer at det blir satt stor pris på!

Telefon: +47 810 56 810
E-post: grupper@berg-hansen.no