Tilbake

Scandic Flesland Airport: Vestlandets nye gullhotell

Scandic Flesland Airport er et flunkende nytt tilskudd ute på Flesland, kun 300 meter fra den nye terminalen. En vanlig filosofi blant reisende er at alle flyplasshotell er tilnærmet like, det er kun antall meter fra terminalen som skiller de. Men med dette mesterverket har Scandic Hotels hevet standarden flere hakk.

Carina på Scandic Flesland Airport

Blikkfang

Når du kommer ut av terminalen og rusler i retning hotellet skal det vanskelig gjøres å ikke legge merke til det ruvende gullbygget med rød logo. Man blir med ett nysgjerrig på hva som befinner seg innenfor de skinnende ovale veggene. Hotellets fasade er en forfriskende kontrast til gråværet som har en tendens til å møte deg når du reiser til Bergen. Beklager Bergen, men dere hadde 237 nedbørsdøgn i 2016.

Rene og elegante linjer, varme farger, gulldetaljer, og en dæsj av Scandic-merkevaren beskriver utformingen innendørs. I tillegg har de innredet lobbyen med marmorbordene som jeg selv ønsker meg, så jeg føler meg naturlig nok hjemme med en gang jeg kommer inn døra.

Hotellrommene er dekorerte i ulike temaer, blant annet med Bergen-by i bakgrunnen, og er innredet med alt man trenger som både forretningsreisende og som privatkunde.

Jeg var så heldig og fikk overnatte i en av suitene, som i tillegg til standard hotellromfasiliteter, byr på en egen stue, møteromfasiliteter med tilknytning til eget bad, stort soverom med sittegruppe, samt et stort bad med badstue. Definitivt det råeste hotellrommet jeg noen gang har overnattet på, og helt perfekt dersom man vil kombinere overnatting med et eller flere mindre møter.

Hveteboller og sushi

Mat er viktig når man bor på hotell, og det er ingen tvil om at hotellet har fokus på dette. Frokosten er i en liga for seg selv, med nybakte brød, hjemmebakte hveteboller, smoothier og massevis av frukt. Lunsjen er like fantastisk, der prikken over i’en er sushi fra hotellets egen sushi-kokk. Ferske råvarer, økologiske alternativer, delikate buffeter og valgmuligheter i lange baner. NAM!

Konferanseavdelingen er helt GULL!

Som prosjektleder er jeg over middels interessert i konferanseavdelinger og teknikk. På Scandic Flesland Airport snublet jeg over en sal på ikke mindre enn 1000 kvm, med alt det nyeste innenfor teknikk. En veldig imponerende sal med massevis av potensiale!

Totalt kan hotellet skryte av hele 25 fleksible møterom. Flere av møterommene er innredet med spenstige farger og mønstre, som er med på å skille de fra de andre hotellene i området. Jeg kjenner kreativiteten boble bare jeg titter inn i et av disse rommene:

Tross nydelig mat og en imponerende utforming, er det allikevel den upåklagelige servicen jeg setter mest pris på ved mitt opphold. Du behandles som en kongelig fra du kommer til du drar, som er helt i tråd med det vi i Berg-Hansen står for. To tomler opp fra meg!

 Visste du at…
.. du kan sjekke inn på din flight og printe ut bagasjetag i hotellets resepsjon?
.. du kan få ekte italiensk pizza stekt i steinovn i hotellets restaurant Popolo?
.. hotellet er ekstremt miljøbevisst, og produserer sin egen varme og nedkjøling?


Skal du ha en konferanse eller et effektivt mindre møte på Flesland? Ta kontakt med oss her, så hjelper vi deg med et uforpliktende tilbud.