Azamara seiler langs Amalfikysten

Azamara

Azamara er et høyt ansett premiumrederi som, med sine klassiske og uformelle boutique-skip, treffer et voksent og bereist publikum rett i hjertet.

Flåten til Azamara består av fire svært populære R-klasseskip som nylig har gjennomgått omfattende renovering og modernisering. Azamara Journey og Azamara Quest (begge fra 2000) tar rundt 690 passasjerer, mens Azamara Pursuit (2001) tar 777 passasjerer. Rederiets nyeste tilskudd, Azamara Onward (670 gjester), ble opprinnelig sjøsatt i 1999 og har vært en del av Azamaras flåte siden 2022. Rederiet tilbyr spennende seilinger med helpensjon og drikke, overnattinger i vakre havner, samt førsteklasses bevertning, komfort og service.

Med sin klassiske og uformelle «Club-atmosfære», treffer Azamara voksne og bereiste gjester som trives i hverandres selskap. Om bord kan du nyte utsøkte måltider på skipenes fem restauranter, og du vil bli underholdt av show, foredrag eller musikalske innslag. Med Azamara får du også mer tid på selve reisemålet, eksempelvis gjennom «Azamazing Evening». Dette konseptet byr på helt unike og lokale opplevelser, der man kombinerer bevertning med musikk, kultur eller sport.

Med sine mindre skip kan Azamara anløpe små havner, og skipene fortøyer gjerne tett på havnebyene. Azamara tilbyr derfor flere overnattinger i havner, samt flere kveldsarrangementer, både om bord og på land, enn andre rederier. Kom tett på sentrum av Bordeaux, hjertet av Sevilla eller det summende nattelivet i Hongkong og Bangkok.

Det er med god grunn at Azamara har lojale og entusiastiske tilhengere. Vi har selv seilt med Azamaras skip, både i Europa, Østen, Sør- og Nord-Amerika, og kan fortelle deg om alt du bør vite om skipene, fasilitetene om bord, samt hvilken seiling og lugar / suite du bør velge. Vi har også full oversikt over alle tilgjengelige kampanjer, tilbud og fordelsprogram.

Azamara tilhørte Royal Caribbean-gruppen frem til 2021 da det ble solgt til private equity-selskapet Sycamore Partners.

Kvinne ser utover havet fra balkongen om bord på et cruiseskip. Foto.


Hvor går ditt neste drømmecruise?

Søk og bestill cruise blant våre utvalgte premium- og luksusrederier, i vår døgnåpne cruiseportal.
Her finner du også cruise med premiumrederiet Azamara, som seiler til alle verdenshjørner.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat, så forteller vi deg alt du trenger å vite om Azamara.

Følg med på vår Facebook-side og nyhetsbrev for å holde deg oppdatert (velg «Jessheim» og deretter «Cruise- & privatreiser»).

Våre anbefalte cruise med Azamara

Se alle innlegg arrow_forward

Ønsker du rådgivning eller et tilbud?

Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut

Ønsker du rådgivning eller et tilbud fra Cruise Collection?

Fyll inn skjema eller kontakt oss på:

E-post: cruisecollection@berg-hansen.no

Telefon: 67 20 80 00