Cunard i solnedgang

Cunard

Helt siden 1840 har Cunard satt standarden for cruise på de syv hav. Om bord rederiets havkryssere vil man føle en klassisk og historisk atmosfære – slik cruise var ment å være, mener mange.

På Cunards skip er historien, kulturen og tradisjonene tilpasset gjennom 180 år. Skipene holder fast på sine britiske aner, med ballroom dancing, storband, fish & chips på puben og afternoon tea – som selvsagt blir servert med hvite hansker og på Wedgwood-porselen.

Med Cunards tre dronninger – Queen Victoria, Queen Elizabeth og Queen Mary 2 – kan du oppleve hele verden! Her tilbys tradisjonelle cruise i Karibia og Middelhavet, samt verdenscruise, jordomseilinger og transatlantiske cruise mellom Southampton og New York. Sistnevnte bør nytes om bord på atlanterhavsskipet (engelsk: ocean liner) Queen Mary 2 – Cunards flaggskip og verdens kanskje mest berømte skip. Queen Mary 2 (populært kalt QM2) er det eneste atlanterhavsskipet som fremdeles er i operativ tjeneste. Om bord på QM2 er det til og med en egen kennel, slik at du kan krysse Atlanterhavet sammen med din firbente venn! Denne skipstypen er bygget for havkryssinger hvor aktiviteter og livet om bord er tilrettelagt for lange seilaser og mange dager til sjøs.

Cunards tre (snart fire) skip tilbyr noen av de største bibliotekene til sjøs, god plass på store teakdekk, spennende seilingsruter, berikende forelesninger, gode treningsmuligheter og store spa-avdelinger. Det er en uformell stil om bord, men man kler seg pent til middag, og mørk dress eller smoking er et alminnelig syn på en gallaaften.

Planlegger du bryllup eller feiring av en jubilant? Hvorfor ikke gjøre det til sjøs? Med Cunards nye konsept; «Celebrations at Sea», settes rammene for en storslått feiring i klassiske omgivelser, og en eventuell bryllupsreise starter umiddelbart etter vielsen.

Vi har seilt med samtlige av Cunards dronninger og forteller deg gjerne mer om seilingsrutene og livet om bord på disse skipene. De er alle kjærkomne og enestående blikkfang hvor enn de legger til havn.

Tidlig i 2024 sjøsettes Cunards 249. skip og det fjerde i dagens flåte; Queen Anne. Salget er i gang! Følg med på våre nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på seilingsruter og nyheter (velg «Jessheim» og deretter «Cruise- & privatreiser»).

Kvinne ser utover havet fra balkongen om bord på et cruiseskip. Foto.


Hvor går ditt neste drømmecruise?

Søk og bestill cruise blant våre utvalgte premium- og luksusrederier, i vår døgnåpne cruiseportal.
Her finner du også cruise med Cunard, som blant annet er kjent for Atlanterhavskryssinger og verdenscruise.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat, så forteller vi deg alt du trenger å vite om Cunard.

Følg med på vår Facebook-side og nyhetsbrev for å holde deg oppdatert (velg «Jessheim» og deretter «Cruise- & privatreiser»).

Ønsker du rådgivning eller et tilbud?

Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut

Ønsker du rådgivning eller et tilbud fra Cruise Collection?

Fyll inn skjema eller kontakt oss på:

E-post: cruisecollection@berg-hansen.no

Telefon: 67 20 80 00