Holland America Line på cruise i Geiranger

Holland America Line

Med sine 11 skip er Holland America Line et av verdens største og mest anerkjente rederier, med historie helt tilbake til 1873. Opplev kvalitet i alle ledd, til en hyggelig pris.

Holland America Line er et premiumrederi med en uformell maritim atmosfære. Rederiet passer først og fremst for voksne gjester som foretrekker en avslappende seiling i stilfulle omgivelser og et godt kjøkken. Her er livet om bord og dagens program velfungerende og finslepet gjennom generasjoner på havet.

Både med tanke på sine tradisjoner innen linjefart mellom Europa og Amerika, samt skipenes klassiske linjer, er det mange likhetstrekk mellom Holland America Line og Cunard. Rederiet skiller seg dog ut fra mange andre i samme kategori ved sitt rike utvalg av kunst om bord, og de alltid så friske blomsterdekorasjoner. De største skipene er også godt tilrettelagt for å ha med barn og barnebarn på familiecruise.

Holland America Line (HAL) lover å bringe balanse, dybde og autentisitet i alle sine 500 årlige seilinger i over 100 land og på alle syv kontinenter! Skipene er romslige og tilhører den mellomstore klassen, og rederiet kan smykke seg med prisvinnende service, et rikt aktivitetstilbud og spennende destinasjoner over hele kloden!

Kvinne ser utover havet fra balkongen om bord på et cruiseskip. Foto.


Hvor går ditt neste drømmecruise?

Søk og bestill cruise blant våre utvalgte premium- og luksusrederier, i vår døgnåpne cruiseportal.
Her finner du også cruise verden over med anerkjente Holland America Line.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat, så forteller vi deg alt du trenger å vite om Holland America Line.

Følg med på vår Facebook-side og nyhetsbrev for å holde deg oppdatert (velg «Jessheim» og deretter «Cruise- & privatreiser»).

Ønsker du rådgivning eller et tilbud?

Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut

Ønsker du rådgivning eller et tilbud fra Cruise Collection?

Fyll inn skjema eller kontakt oss på:

E-post: cruisecollection@berg-hansen.no

Telefon: 67 20 80 00