Kvinne går i lilla åker i Provence

Oceania Cruises

Oceania Cruises er i det øverste premium-sjiktet og kan smykke seg med utmerkelser som «Best Premium Cruise Line», «Best Overall Cruise Line» og «Best Onboard Dining» – og lever opp til alle sammen.

Med sine 7 skip, som tar fra 670 til 1.250 gjester, har Oceania Cruises satt en ny standard for konseptet «Country Club-cruise». Om bord finner man en avslappet eleganse og delikate omgivelser, uten at man har behov for smoking eller lange kjoler. Oceania er viden kjent for et enestående servicenivå, fantastisk gastronomi og prisbelønnede seilingsruter. I 2023 ble Vista sjøsatt, og i 2025 kommer rederiets åttende skip; Allura.

Vi har seilt med Vista – se bildene fra cruiset her. Kontakt oss for mer informasjon om skipet og seilingsruter.

Et cruise med Oceania passer best for bereiste voksne, som verdsetter spennende seilingsruter til havner og gjemmesteder over hele verden. Velg mellom 7-dagers seilaser, til jordomseiling på 180 dager. Alle seilinger tilbyr utsøkte gourmetmåltider signert av mesterkokken Jacques Pèpin. Her kan du også utfordre dine egne ferdigheter med kokkekurs på The Culinary Center, besøke pianobaren Martinis, høre på interessante foredrag, eller prøve lykken på kasino. Et godt alternativ er også prisbelønnede Canyon Ranch Spa Cuisine, som tilbyr et bredt spekter av helsebringende tjenester innen behandling og velvære.

Kvinne ser utover havet fra balkongen om bord på et cruiseskip. Foto.


Hvor går ditt neste drømmecruise?

Søk og bestill cruise blant våre utvalgte premium- og luksusrederier, i vår døgnåpne cruiseportal.
Her finner du også samtlige seilinger med gourmetrederiet Oceania Cruises.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat, så forteller vi deg alt du trenger å vite om Oceania.

Følg med på vår Facebook-side og nyhetsbrev for å holde deg oppdatert (velg «Jessheim» og deretter «Cruise- & privatreiser»).

Ønsker du rådgivning eller et tilbud?

Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut

Ønsker du rådgivning eller et tilbud fra Cruise Collection?

Fyll inn skjema eller kontakt oss på:

E-post: cruisecollection@berg-hansen.no

Telefon: 67 20 80 00