Kvinne går i lilla åker i Provence

Oceania Cruises

Oceania Cruises er i det øverste premium-sjiktet og kan smykke seg med utmerkelser som «Best Premium Cruise Line», «Best Overall Cruise Line» og «Best Onboard Dining» – og lever opp til alle sammen.

Med sine 6 skip, som tar fra 648 til 1238 gjester, har Oceania Cruises satt en ny standard for konseptet «Country Club-cruise». Om bord finner man en avslappet eleganse og delikate omgivelser, uten at man har behov for smoking eller lange kjoler. Oceania er viden kjent for et enestående servicenivå, fantastisk gastronomi og prisbelønnede seilingsruter. I april 2023 sjøsettes rederiets syvende skip; Vista, og salget er i gang! Kontakt oss for mer informasjon om skipet og seilingsruter.

Et cruise med Oceania passer best for bereiste voksne, som verdsetter spennende seilingsruter til havner og gjemmesteder over hele verden. Velg mellom 7-dagers seilaser, til jordomseiling på 180 dager. Alle seilinger tilbyr utsøkte gourmetmåltider signert av mesterkokken Jacques Pèpin. Her kan du også utfordre dine egne ferdigheter med kokkekurs på The Culinary Center, besøke pianobaren Martinis, høre på interessante foredrag, eller prøve lykken på kasino. Et godt alternativ er også prisbelønnede Canyon Ranch Spa Cuisine, som tilbyr et bredt spekter av helsebringende tjenester innen behandling og velvære.

Her kan du lese mer om Oceania Cruises og Oceanias skip.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat, så forteller vi deg alt du trenger å vite om Oceania.

Følg med på vår Facebook-side og nyhetsbrev for å holde deg oppdatert (velg «Jessheim» og deretter «Cruise- & privatreiser»).

Våre anbefalte cruise med Oceania Cruises

Se alle innlegg arrow_forward
Havnen i Gustavia på St. Barts, Karibia

Gruppereise Karibia og Sør-Amerika med Amazonas-cruise

Bli med oss på en innholdsrik og kontrastfylt gruppereise til Karibia, Sør-Amerika og Amazonas med Oceania Cruises og Berg-Hansen Cruise Collection i november 2023! I pakkeprisen inngår bl.a. flyreiser, hotell i Miami, transfers, 24-netters cruise, alle måltider, drikkepakke, tips og vertskap fra Berg-Hansen Cruise Collection.

Oceania Cruises’ 2024-seilinger – i salg nå!

Se digital katalog for Oceanias 2024-seilinger her.

Se digital katalog for Oceanias «Grand Voyages» i 2023-2024 her.

Se digital katalog for Oceanias 2023-seilinger her.

Ønsker du rådgivning eller et tilbud?

Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut

Ønsker du rådgivning eller et tilbud fra Cruise Collection?

Fyll inn skjema eller kontakt oss på:

E-post: cruisecollection@berg-hansen.no

Telefon: 67 20 80 00