Et par står på Observation Bar på Seabourn

Seabourn

Seabourn er en pioner i sitt slag, med små elegante cruiseskip i det absolutt øverste sjiktet. Romslige suiter, en uslåelig service, og et førsteklasses kjøkken gjør dette til det perfektet valget for ditt drømmecruise.

Seabourn startet sine seilinger i 1986, og selskapets grunnlegger er norske Atle Brynestad. Seabourn ble pionerer, med sine små skip i den ekstremt luksuriøse delen av cruiseindustrien. I likhet med Cunard og Holland America Line eies nå Seabourn av Carnival Corporation.

Rederiet har 7 sjarmerende skip (inkludert Seabourn Pursuit og Seabourn Venture) som alle tilbyr den ultimate luksus, med store suiter på minimum 26 kvadratmeter, samt saltvannspool på dekk. De har også en egen marina akterut med blant annet vannski og kajakker.

På Seabourns skip er det omtrent én ansatt per gjest, og for å kunne levere og opprettholde rederiets omdømme og signatur om kvalitet og service, er alle de ansatte om bord selektert ut fra en svært høy standard. Som gjest om bord Seabourns skip blir ethvert ønske innfridd, både raskt og med et smil om munnen.

Seabourn er også kjent for sitt førsteklasses kjøkken. Du velger selv hvor, når og med hvem du vil innta måltidene. Og på tross av skipenes størrelse finnes det flere restaurantalternativer med ulik atmosfære og ulik meny. Alle er hyggelige, elegante, og både kjøkken og service er i toppklasse.

Om bord er alt inkludert, alltid. Det gjelder samtlige måltider, champagne, vin og øvrige drikkevarer, samt 24 timers romservice.

Kvinne ser utover havet fra balkongen om bord på et cruiseskip. Foto.


Hvor går ditt neste drømmecruise?

Søk og bestill cruise blant våre utvalgte premium- og luksusrederier, i vår døgnåpne cruiseportal.
Her finner du blant annet cruise med det luksuriøse rederiet Seabourn.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat, så forteller vi deg alt du trenger å vite om Seabourn.

Følg med på vår Facebook-side og nyhetsbrev for å holde deg oppdatert (velg «Jessheim» og deretter «Cruise- & privatreiser»).

Ønsker du rådgivning eller et tilbud?

Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut

Ønsker du rådgivning eller et tilbud fra Cruise Collection?

Fyll inn skjema eller kontakt oss på:

E-post: cruisecollection@berg-hansen.no

Telefon: 67 20 80 00