Silversea i Santorini med vakker solnedgang i bakgrunnen

Silversea

Silversea er et cruiserederi i toppsjiktet, som med sine 13 skip tar deg til alle verdenshjørner – enten du ønsker et ekspedisjonscruise eller et mer tradisjonelt luksuscruise.

Rederiets små og eksklusive skip gjør at man kommer i land der få andre skip kan legge til, og dermed tettere på klodens uutforskede destinasjoner. I august 2023 sjøsettes Silver Nova – Silverseas nye flaggskip og det 13. skipet i flåten.

Silversea tilbyr All-Inclusive luksuscruise og ekspedisjonscruise (Silversea Expeditions) med personlig service i komfortable og eksklusive omgivelser. Om bord får du gourmetmat av ypperste klasse, romslige suiter (alle med havutsikt og mange med balkong) samt muligheten til å oppleve over 900 destinasjoner – mer enn noe annet cruiserederi! Med Silversea Expeditions kan du bli kjent med noen av klodens mest avsidesliggende og eksotiske destinasjoner: For eksempel kan du oppleve Antarktis, Galápagos, Det indiske hav, Arktis eller Sør-Stillehavet. Uavhengig av hvilken suite man velger å bo i, har alle gjester tilgang til sin egen butler døgnet rundt. Et cruise med Silversea passer best for bereiste voksne som stiller høye krav til komfort, omgivelser, service og mat.

Silversea Cruises ble etablert i 1994 av V-Ships (tidligere kjent som Vlasov Group) og Lefebvre-familien, hvor målet var en ny klasse av eliteskip, designet for å gi færre gjester mer plass og et høyere nivå av personlig service.

I 2018 kjøpte Royal Caribbean Group to tredjedeler av Silversea, og deretter de resterende aksjene i 2020. Styrken og ekspertisen i Royal Caribbeans portefølje, kombinert med Silverseas eksepsjonelle service, betyr enestående og innholdsrike cruisereiser til alle syv kontinenter.

Se Silverseas nye kleskoder her.

Kvinne ser utover havet fra balkongen om bord på et cruiseskip. Foto.


Hvor går ditt neste drømmecruise?

Søk og bestill cruise blant våre utvalgte premium- og luksusrederier, i vår døgnåpne cruiseportal.
Her finner du også luksusrederiet Silverseas havgående seilinger og ekspedisjonscruise.

Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat om Silversea.

Følg med på vår Facebook-side og nyhetsbrev for å holde deg oppdatert (velg «Jessheim» og deretter «Cruise- & privatreiser»).

Ønsker du rådgivning eller et tilbud?

Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut

Ønsker du rådgivning eller et tilbud fra Cruise Collection?

Fyll inn skjema eller kontakt oss på:

E-post: cruisecollection@berg-hansen.no

Telefon: 67 20 80 00