Cruise i Middelhavet i høstferien – direkte fra Kjevik

Nå kommer hun endelig til Europa – Royal Caribbean sitt nye underverk av et skip, nemlig Wonder of the Seas. WOW – bare WOW! Med åtte ulike nabolag, et hav av aktiviteter, og et helt nytt suiteområde, tilbyr dette skipet noe for alle og enhver! Hva med å tilbringe høstferien om bord? Sjekk ut denne pakken med direktefly fra Kjevik Lufthavn og et uforglemmelig cruise i Middelhavet. Her får du mye for pengene.
Passer for

Høydepunkter

På cruiset er det fullpensjon med lekre retter inkludert. Det finnes også mange kafeer og snack restauranter med enklere retter og spennende, puber og barer med levende musikk. Herlig italiensk pizza og hamburger er barnas favoritt. Det skal også nevnes at barna kan hygge seg med gratis brus og is hele dagen. Du har også mange gode a la carte restauranter, der du betaler et lite tillegg for et fantastikk måltid.

Det finnes mange spennende lekeområder om bord, med massevis av ulike aktiviteter. Skøytebane, klatrevegg, zipline, surfebasseng og en rekke ulike sportsaktiviteter, for å nevne noe. Levende musikk, dans, treningssenter og spa hører med, og show og underholdning av første klasse er en del av pakken.

Skipet har også et eget spa og bassengområde kun for voksne, med lekre solsenger i rolige omgivelser. Her finner du også en flott restaurant kun for de voksne.

Denne turen går i Middelhavet, som er en palett av ulike opplevelser. En herlig blanding av salte bad, spennende opplevelser og pulserende byliv. Så hvorfor nøye seg med ett reisemål når du kan oppleve flere på én og samme ferie. Utforsk pulserende Barcelona, eksklusive Nice og gamle Roma.

 • Cruiset starter i Barcelona, byen som har noe for enhver smak, som blant annet strandliv, shopping, kunst og severdigheter.
 • Dag to våkner du opp i Palma, en billedskjønn by som er vanskelig å ikke forelske seg i.
 • Før du får sukk for deg er du i Marseille, som er i regionshovedstaden i Provence. Regionen er kjent for sine vakre og velduftende lavendelåkre.
 • Italia venter og dag fire møter du en ny havn, La Spezia. Her er mulighetene mange som for eksempel et besøk til vakre Firenze eller Cinque Terre.
 • Ferden går videre til Roma, den italienske hovedstaden som neppe trenger nærmere presentasjon.
 • Etter en god natt søvn, møter du Napoli, hvor du har mulighet til å besøke blant annet vakre Sorrento eller den historiske byen Pompeii.

Overnatting

Lugar med dobbeltseng på Wonder of the Seas

Lugar

Lugarene er utstyrt med dobbeltseng eller to enkeltsenger (på forespørsel). Liten sittegruppe, TV, telefon, bad med dusj, safe, minibar, sminkebord med hårføner, garderobeskap og 110-/220-volts stikkontakter.

Turen i bilder

Din reiseleder

En erfaren reiseleder fra Berg-Hansen blir med på hele turen.

Cruise i Middelhavet i høstferien – direkte fra Kjevik

 • Pris per person
  Fra kr 18.990,-
 • Reiselengde
  8 dager
 • Reisedato
  2.-9. oktober 2022
 • Avreise fra
  Kristiansand
Hva er inkludert?
 • Fly Created with Sketch.
  Direktefly Kjevik - Barcelona tur/retur
 • Icons/Bagasje ferie Created with Sketch.
  20 kg innsjekket bagasje
 • Offentlig transport Created with Sketch.
  Transport tur/retur skipet
 • boat copy Created with Sketch.
  7 netter cruise
 • restaurant copy 3 Created with Sketch.
  Helpensjon, aktiviteter og underholdning om bord
 • boat copy Created with Sketch.
  Skatter og havneavgifter
 • Headset Created with Sketch.
  Guidet bysightseeing i Barcelona
 • Person med headset Created with Sketch.
  Reiseleder fra Berg-Hansen

Dagsprogram

Dag 1 - Barcelona
Cruiset starter i kystbyen Barcelona. Byen som har noe for enhver smak.
Dag 2 - Palma
Med sine palmekledde boulevarder, koselige plaza og små gater, unike butikker og store utvalg av restauranter og kafeer, er det mye man kan velge mellom.
Dag 3 - Marseille
Skipet legger til i Marseille, som er hovedstaden i regionen Provence. Dette er regionen som er kjent for sine lavendelåkre, vakker natur, pittoriske byer og sist med ikke minst, sine flotte vingårder.
Dag 4 - La Spezia
Italia venter, første stopp er La Spezia. Herfra er Firenze og andre deler av Toscana innenfor rekkevidde. Men La Spezia har også mye å by på, koselige restauranter og shopping for de som måtte ønske det
Dag 5 - Roma (Civitavecchia)
Den femte dagen våkner du opp i Civitavecchia, hvor Roma, Italias hovedstad, er kun en togtur unna. Roma har uendelige severdigheter og er et mekka for de som er interessert i kunst og historie.
Dag 6 - Napoli
Italias tredje største by har mange koselige gater og restauranter. Her har du muligheten å dra på utflukt til den historiske byen Pompeii, den sovende vulkanen Veuv eller oppleve vakre Sorrento.
Dag 7 - Tilbake til Barcelona
Etter flere dager med mange opplevelser, brukes denne dagen til å seile tilbake Barcelona. Nyt alle fasilitetene om bord.
Dag 8 - Guidet bysightseeing i Barcelona og hjemreise