Blå tak i Santorini, Hellas

Alt starter med en drøm

Her finner du nyttig informasjon til jobbreisen, våre beste tips og råd i forbindelse med møter & events, samt inspirerende reiseblogger til fjern og nær. Hvor går din neste reise?

Bilde med bokstavene FAQ. Illustrasjon.

Hvordan sjekker jeg inn?

Par dags dato må du sjekke inn direkte på flyselskapets nettsider eller i flyselskapets app. Det er ikke mulig å sjekke inn via Berg-Hansen sine verktøy. Har du spørsmål til innsjekk ber vi deg derfor om å snakke direkte med flyselskapene, slik at de kan gi deg så korrekt og god hjelp som mulig.

Bilde med bokstavene FAQ. Illustrasjon.

Når kan jeg sjekke inn på flyet?

Hos de fleste flyselskap starter online innsjekk fra 48 til 22 timer før avreise. Merk deg derimot at innsjekking ofte stenger på ulike tidspunkter, avhengig av flyselskap. Ta en ekstra sjekk på flyselskapets hjemmeside dersom du er usikker. Her finner du alltid oppdatert og korrekt informasjon!

Bilde med bokstavene FAQ. Illustrasjon.

Hvordan finner jeg billetter med bagasje inkludert?

Når du bestiller flybilletter online i reiseportalen Webgate vil du se at billetter uten bagasje indikeres med en rød strek over koffert-ikonet. Dersom du er på jakt etter billetter der bagasje er inkludert, velger du billetter som inneholder koffert-ikonet. Du kan også klikke på koffert-ikonet for å se hvor mye bagasje som er inkludert.

Bilde med bokstavene FAQ. Illustrasjon.

Hvor mye bagasje kan jeg ha med på reisen?

Hvor mye bagasje du kan ha med deg på reisen avhenger av hvilken type billett du har og hvilket flyselskap du reiser med. Informasjon om tillatt bagasje på din spesifikke flyvning står oppført på reiseruten/reisebekreftelsen din. Denne finner du ved å logge inn med brukernavn og passord i onlineportalen Webgate, og klikke på «Reisemappe». Vær […]