Tilbake

Hvordan bestiller jeg reiser for andre?

Du kan selvfølgelig alltid ringe oss for å bestille en reise til noen andre, men det enkleste for deg som bestiller reiser for andre er å ha tilgang til å gjøre dette selv online i Webgate.

Be arbeidsgiveren din om å få «Reisebestiller-tilgang» i Webgate. Du vil da få en utvidet tilgang til å bestille reiser for andre. Med denne tilgangen kan du enkelt bestille reiser for opp til 9 personer om gangen, og du kan også bestille reiser for personer uten profil. Du vil ha tilgang på bedriftens avtalepriser online, i tillegg til å kunne betale for reisene med din arbeidsgivers foretrukne betalingsmåte (kredittkort, reisekonto og/eller faktura).

Det finnes også et tredje alternativ. Dersom du og en kollega er mye på reise sammen, og ønsker å bestille reiser sammen, kan dere gi hverandre tilgang til å bestille for hverandre i Webgate. Dette gjør dere ved å logge inn med brukernavn og passord i Webgate, gå til arkfanen «Profil» og velge «Reisebestillere». Søk opp din kollega og gi vedkommende tilgang til å bestille for deg.