Tilbake

Full oversikt over ansatte på reise med Travel Tracker

Det er flere årsaker til at arbeidsgiver må ha oversikt over hvor de ansatte befinner seg på jobbreise. Naturkatastrofer og terror er eksempler på typiske hendelser hvor man må få hurtig kontroll over ansatte som kan være berørt.

Alle arbeidsgivere har et særskilt ansvar for sine ansatte på jobbreise. I forbindelse med naturkatastrofer og terrorhandlinger vil det være behov for hurtig oversikt. Men det kan også være aktuelt i forbindelse med smittesporing, som vi har fått kjenne mye på de siste årene.

Illustrasjonsbilde som viser Travel Tracker i Webgate

Travel Tracker gir deg full oversikt

Travel Tracker er utarbeidet av Berg-Hansen for å gi Travel Manager eller sikkerhetsansvarlig i virksomheten full oversikt over ansattes reiser. Travel Tracker er tilgjengelig i reiseportalen Webgate, og her kan du søke opp ansatte som har vært eller skal til et reisemål, har bodd på hotell, eller har vært på flyreise.

Eksempel 1: Vet du at det er registrert smitte på en flyvning, kan du enkelt søke opp flightnummeret for å se om du har hatt ansatte om bord.

Eksempel 2: Er det meldt om ekstremvær på en destinasjon som du potensielt kan ha reisende på? Søk opp destinasjonen og få rask oversikt over hvem som er der, eller skal dit i nærmeste fremtid.

Eksempel 3: Ser du på nyhetene at enkelte hoteller varsler om streik, og du ønsker enkel oversikt over hvordan dette rammer dine ansatte? Søk opp hotellene, så ser du om noen av dine ansatte har bestillinger der i nærmeste fremtid.

Dette hjelper Travel Tracker deg med:

  • Søke opp personer på fly, hotell og reisemål over hele verden
  • Søke opp et eller flere reisemål i samme søk
  • Filtrere etter ditt behov (flightnummer, flyselskap, hotell med mer)

Vil du vite mer om Travel Tracker? Kontakt oss på kam@berg-hansen.no

To menn sitter ved hver sin kontorpult og jobber foran PC. Foto
1. juni 2023

5 ting du ikke visste om Berg-Hansen

Berg-Hansen er Norges største- og eldste forretningsreisebyrå, men i dag leverer vi langt mer en forretningsreiser til kundene våre.
Illustrasjon som viser vinner av World Travel Awards, beste Travel Management i Norge
22. november 2022

Berg-Hansen til topps i kåring for tredje året på rad

For tredje året på rad er Berg-Hansen kåret til det beste reiseselskapet i Norge innen Travel Management av World Travel Awards.
Berg-Hansen App
27. oktober 2021

Bli selvbetjent ved hjelp av våre digitale verktøy

Vi blir stadig mer digitale, og som kunde i Berg-Hansen har du tilgang på en rekke verktøy som tillater deg å være tilnærmet 100% selvbetjent