Tilbake

Full oversikt over ansatte på reise med Travel Tracker

Det er flere årsaker til at arbeidsgiver må ha oversikt over hvor de ansatte befinner seg på reise. Naturkatastrofer og terror er typiske hendelser hvor man må få hurtig kontroll over ansatte som kan være berørt. Men i disse dager, kan det være like relevant å spore ansatte som kan være eksponert for koronasmitte.

Alle arbeidsgivere har et særskilt ansvar for sine ansatte på jobbreise. Det snakkes mye om smittevern og smittesporing i dagens «nye» hverdag, og media deler hvor nye utbrudd av covid-19 er. Folkehelseinstituttet oppdater jevnlig sin oversikt over hvilke avganger med fly, tog, buss og båt det er registrert smittede med covid-19. Spørsmålet er – hvordan kan du vite hvem av dine ansatte som befinner seg hvor – for å ta nødvendige tiltak?

Verktøyet Travel Tracker gir deg full oversikt

Travel Tracker er utarbeidet av Berg-Hansen for å gi Travel Manager eller sikkerhetsansvarlig i bedrifter full oversikt over ansattes reiser. Travel Tracker er tilgjengelig i reiseportalen, Webgate, og her kan du søke opp ansatte som har vært eller skal til et reisemål, har bodd på hotell, eller har vært på flyreise.

Eksempelvis: Vet du at det er registrert smitte på en flyvning, kan du enkelt søke opp flightnummeret for å se om din bedrift har hatt ansatte om bord. Eller dersom det skjer et større smitteutbrudd på en destinasjon, kan du søke opp for å se hvilke ansatte som er på stedet eller skal dit i nærmeste fremtid. På den måten kan du varsle ansatte og ta nødvendige smitteverntiltak.

Illustrasjonsbilde som viser Travel Tracker i Webgate

Dette kan Travel Tracker hjelpe deg med

  • Søke opp personer på fly, hotell og reisemål over hele verden
  • Søke opp et eller flere reisemål i samme søk
  • Filtrere etter ditt behov (flightnummer, flyselskap, hotell med mer)

Vil du vite mer om Travel Tracker? Kontakt oss på kam@berg-hansen.no