Containerskip ligger til havn

Vi er alltid tilgjengelige

Vi vet at du ofte er på reise utenfor ordinær åpningstid, og at du trenger et reisebyrå som er tilgjengelige døgnet rundt. Det er vi!

Et norgeskart hvor Berg-Hansen sine kontorer er merket. Illustrasjon

Lokal tilstedeværelse langs norskekysten

Vår lokale tilstedeværelse fra nord til sør i landet er helt elementær for å kunne yte våre maritime kunder en så god, effektiv og sømløs service som mulig.

Når vi ser at havtåka ruller inn utenfor kontorvinduene, forbereder vi oss på at du og ditt mannskap på sjøen trenger assistanse.

Finn ditt lokale Berg-Hansen kontor her!

Kvinne sitter foran PC-skjerm med headset på. Foto

24-timers service

Gjennom vår 24-timers service blir våre reisende betjent 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

Mellom kl. 17:00 – 08:00 er vår telefon bemannet av våre egne faste ansatte reiserådgivere lokalisert i Norge. Det betyr at du møter de samme dyktige reiserådgiverne hele døgnet. Dette er gull verdt når du er på reise om kvelden og natten, eller i andre tidssoner.

Berg-Hansen vinner prisen for Årets beste kundeservice

Gjenkjenning

Er du kunde og har en profil hos oss, kjenner vi deg igjen når du tar kontakt. Ikke bare med navn, telefonnummer og e-post, men med all relevant reiseinformasjon, historikk og firmaopplysninger.

Gjenkjennelse betyr også at du automatisk styres til ditt ERM-team. Dette effektiviserer hele bestillingsprosessen, og sørger for kvalitet i alle ledd.

Denne løsningen er en av årsakene til at Berg-Hansen har vunnet priser for beste kundeservice.

Vil du vite mer om ERM?

Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut

Ønsker du å snakke med oss?

Fyll inn skjema eller kontakt oss på e-post eller telefon. Spør om å få snakke med en av våre ERM-eksperter når du ringer.

Telefon: 21 02 45 10

E-post: salg@berg-hansen.no