Fargerike strandboder på rekke og rad i solnedgang. Foto

Firmatur til Brighton

Er du på jakt etter et reisemål som er nytt og annerledes, men samtidig enkelt å komme seg til? Se mot fargerike Brighton! Reisetiden er den samme som til London, men alt annet er ulikt!

flight

Kort reisevei

Fly til Gatwick og derfra tar du toget til Brighton istedenfor London.

visibility

Fargerik by

Byen er liberal og fri, med unike klesstiler, gatekunst og fargerike bygninger.

favorite

Fersk sjømat

Få servert sjømat rett fra havet. Det sies at verdens beste fish&chips selges her!

hotel

Bo på stranden

Bo på stranden, og velg mellom mange spennende eventlokaler rundt i byen.

London er en av våre mest populære reisemål – både på privaten og når vi skal reise med kolleger. Men hadde det ikke vært gøy å prøve noe helt nytt? Brighton er lett tilgjengelig, kun 40 minutter med tog eller buss fra Gatwick Airport. Du bruker med andre ord ikke lengre tid på reisen enn du ville gjort til hovedstaden.

Strandbyen var tidligere ferie- og lekeplass for de kongelige og adelen i England. Du har kanskje sett Bridgeton på Netflix? Nå kan byen defineres som en by for studentene, kunstnerne, vegetarianerne, LGBTQ miljøet, og alle andre. Byen er levende, ekte og liberal, full av aktiviteter og festivaler.

Her finnes det hoteller i alle prisklasser, spennende og inspirerende eventlokaler til grupper i alle størrelser, massevis av restauranter, og mulighet for en lang rekke gruppeaktiviteter.

Her er seks grunner til hvorfor Brighton er riktig reisemål for gruppen din:

Rosa butikkfasade med logoen til Amnesty. Foto

Ekte og levende

Brighton er levende, med mange festivaler og happenings. Byen er også svært liberal – en by hvor du kan være 100 prosent deg selv. Her finner du små uavhengige butikker, gatekunst og sterke farger!

Liten skalldyrsbord på stranden. Foto

Smaksopplevelser

Matscenen er en viktig del av Brighton. Byen er et mekka for den som er glad i fersk sjømat, men også for vegetarianere. Sjekk ut bodene langs stranden, eller bli bedre kjent med matkulturen gjennom en «food tour».

Gammel murhusfasade med blomster. Foto

Pub, kunst og spøkelser

Byen er full av aktiviteter for firmagrupper. Hva med en «pub tour», der du besøker puber helt tilbake fra 1500-tallet? Eller en «Street Art Walk»? Liker du det overnaturlige, er kanskje «Ghost Tour» tingen?

Utsikt fra en klasskuppel mot stranden. Foto

Brighton i360

Midt på strandpromenaden står utkikstårnet Brighton i360. Her tas du 138 meter opp i høyden, og blir belønnet med 360 graders utsikt. Her kan du ha aperitiff, middag og ulike former for lagbygging.

Tallerken med brød og sopp dandert fint. Foto

Fokus på bærekraft

Visste du at Brighton har blitt kåret til den mest bærekraftige byen i England? Spis grønt, handle lokalt, reis kollektivt, og delta på aktiviteter for å lære mer – eksempelvis en båttur ut til byens vindmøllepark.

Gammelt mursteinshus med skilt av en hvit fest. Foto

Utflukt til Sussex

Kombiner turen til Brighton med en dagsutflukt til Sussex. Dette er et mer landlig område som kjennetegner det «erke britiske». Her får du sjarmerende landsbyer, vingårder og ekte «Downtown Abbey» vibber.

Gatekunst av en kongelig i fargerik popart-stil. Foto

«Brighton overrasket meg med å være en uformell og livlig by, der alle kan være seg selv. Det var korte avstander til det meste og strandpromenaden var fantastisk. Den historiske kongens lekeplass er nå blitt til folkets lekeplass. Jeg koste meg med mye god mat og drikke. Anbefales!»

– Heidi Riise, prosjektleder

Skilt som viser veien til ulike severdigheter. Foto

Slik kombinerer du Brighton og Sussex

Ønsker du mer inspirasjon på Brighton? I dette blogginnlegget får du tips til hvordan en firmareise til Brighton og Sussex kan se ut!

Send oss en forespørsel på firmatur

Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut

Ønsker du å snakke med noen av våre prosjektledere?

Fyll inn skjema eller kontakt oss på:

E-post: grupper@berg-hansen.no

Telefon: 810 56 810