Tilbake

20 års jubileum for Helsedirektoratet

15. juni arrangerte Berg-Hansen 20 års jubileum for Helsedirektoratet i Den Norske Opera & Ballett. Formålet med eventet var å feire det gode arbeidet Helsedirektoratet har gjort gjennom de siste årene, med ekstra fokus på arbeidet under koronapandemien.

Jonathan Floyd på scenen i Operaen
Foto: Niklas Sevaldsen

Totalt var det 650 personer som deltok på eventet, som fikk oppleve både spennende talere og kreativ underholdning. Helseminister Ingvild Kjerkol, direktør for Helsedirektoratet Bjørn Guldvog, direktør for Folkehelseinstituttet Camilla Stoltenberg, samt assisterende direktør i Helsedirektoratet Espen Rostrup Nakstad, var noen av de som stod på talerlisten.

Eventet fikk virkelig frem bredden i den jobben Helsedirektoratet gjør, og konferansen bestod av flere viktige temaer som;

  • Fagdirektoratet i skjæringspunkt mellom politikk og helsetjeneste
  • De vi er til for
  • Helsetjenester i tiden
  • Hva har vi lært av pandemien?

God og kreativ underholdning er viktig for et hvert event, og når man i tillegg er lokalisert i Den Norske Opera & Ballett kan man virkelig utfolde seg. Eventet ble åpnet av den dagsaktuelle artisten Jonathan Floyd. I tillegg kunne deltakerne la seg fascinere av SLAM!poeten Rahel Beraki og mezzosopranen Adrian Angelico.

Jonathan Floyd opptrer på scenen i Operaen
Foto: Niklas Sevaldsen

Sammen med Den Norske Opera & Ballett leverte vi gode løsninger på scenen i form av lyd, lys og sceneregi som ga deltakerne opplevelser de ikke hadde forventet.

Tusen takk til Helsedirektoratet for oppdraget og for tilliten!

Kontakt oss dersom du ønsker å planlegge et motiverende arrangement for dine ansatte.

Produsent på avdelingen for Meetings & Events, Marcus Dahlqvist

Kontaktperson for oppdraget:

Marcus Dahlqvist
mada@berg-hansen.no
+47 413 86 520