Tilbake

5 ting du ikke visste om Berg-Hansen

Berg-Hansen er Norges største- og eldste forretningsreisebyrå, med røtter tilbake til 1875. Men mye har skjedd på 150 år, og i dag leverer vi langt mer enn forretningsreiser til kundene våre. Du har kanskje hørt om oss, men visste du at..

Kvinne står med ryggen til mens hun jobber med en digital sending. Foto

..vi også er store på event?

Hvert år arrangerer vi mer enn 2.000 eventer i både inn- og utland. Våre prosjektledere og produsenter har inngående kunnskap om både fysiske, digitale og hybride eventer.

Ønsker du å ta med avdelingen på en reise til utlandet? Samle hele virksomheten til et kickoff med både faglig- og sosialt opplegg? Kjøre en live-sending fra ulike studioer i landet, for å nå ut til deltakere over hele verden? Eller ha en ledersamling på en unik møteperle i inspirerende omgivelser?

Da tar du kontakt med oss, så ordner vi alt! Inkludert reisen, for vi er jo tross alt rågode på reiselogistikk også – enten det er med fly, tog eller dere vil leie en buss, en veteranbil eller sykler.

Alle kostnader knyttet til eventet får du på én samlet faktura. Enklere blir det ikke.

..vi utvikler mye av teknologien vår selv?

Innenfor reisebransjen finnes det overraskende lite standardisert teknologi. Vi har derfor valgt å ha egne utviklere «på huset», som lager digitale løsninger i takt med våre kunders behov. At våre IT-utviklere sitter tett på både kundene, reiserådgiverne og reisebransjen, gir verdifull innsikt og mulighet til å identifisere nye behov på et tidlig stadium.

Vi har blant annet valgt å bygge vårt eget bookingsystem, for å kunne tilby kundevennlige tjenester tilpasset det norske markedet. Her tilbyr vi som eneste forretningsreisebyrå i landet en fullintegrert løsning for booking av tog – på lik linje som fly. Vi har også ulike API-løsninger som bidrar til en mer effektiv reiseadministrasjon for våre kunder. Slik differensierer vi oss fra andre tilbydere.

..vi jobber for utslippsfri luftfart og lyntog?

Vi erkjenner ansvaret vi har som en stor aktør i reiselivsbransjen, og er med på utviklingen av utslippsfri luftfart og mer miljøvennlige transportmuligheter. To av de viktigste prosjektene er; lyntog mellom Oslo og Stockholm, og el-fly i kommersiell drift i Norge.

Lyntog med reisetid på under 3 timer mellom Oslo og Stockholm, er et prosjekt Berg-Hansen er både initiativtaker og bidragsyter til. Strekningen har et stort passasjergrunnlag – både blant jobbreisende og privatreisende.

Norge med sine fjorder og fjell er dessverre lite egnet for lyntog, men her er el-fly løsningen. Vi har derfor tatt initiativ til selskapet Start Norge, som legger til rette for at el-fly, lavutslippsfly og nullutslippsfly så tidlig som mulig blir en del av kommersiell luftfart i Norge. Start Norge har et helt konkret mål om verdens første kommersielle flyrute med el-fly mellom Stavanger og Bergen i 2026. Les mer på www.elflyportalen.no.

To menn sitter ved hver sin kontorpult og jobber foran PC. Foto

..reiseekspertene våre er ekte ninjaer?

De sitter ikke med sorte drakter og sverd på ryggen, men de manøvrerer seg igjennom en eksepsjonell stor jungel av informasjon på en smidig og friksjonsfri måte.

Vi lever i en verden full av flyselskaper, hotellkjeder, frittstående hoteller, leiebilselskaper og togselskaper, og alle disse ligger tilgjengelig i flere ulike distribusjonskanaler – med ulike betingelser, samarbeidsavtaler, priskategorier og alt som følger med.

En reise kan inneholde hund, våpen, droner og spesialutstyr. Det kan være en jobbreise, en privatreise, en gruppereise, en humanitær reise, en sportsreise, eller en marine-/offshorereise. Reisen kan gå til alle verdens hjørner, til flyplasser i alle størrelser.

Dette er hverdagen til våre reiseeksperter. Ganske imponerende?

..vi har kontorer over hele landet?

Berg-Hansen er et norskeid selskap med hovedkontor i Oslo og lokal tilstedeværelse rundt om i landet. Totalt teller vi 23 kontorer fra nord til sør og fra øst til vest. Sannsynligheten er derfor stor for at du har et Berg-Hansen-kontor i ditt nærområde.

Vi har også alle våre støttefunksjoner i Norge – kundesenter, kundeservice, billettkontor, og IT-ressurser, for å nevne noen. Vi vet at dette betyr mye for kundene våre. Når du trenger hjelp, er det trygt og godt å treffe noen på andre enden som kjenner deg igjen, snakker samme språk og forstår situasjonen din.

Ønsker du å bli kunde av oss? Eller har du spørsmål om hva vi kan tilby deg? Ta kontakt her!

Relaterte blogginnlegg

Se alle innlegg arrow_forward
Masse små kappingviner står på en hvit sandstrand. Foto
31. mai 2023

Våre weekendfavoritter høsten 2023

Nordmenn elsker weekendturer i høstmånedene. Her får du våre weekendfavoritter for høsten 2023, og vi kan garantere en overraskelse eller to.
Tre mennesker står om bord et skip og smiler inn i kamera. Foto
23. mai 2023

Energy, Resources & Marine: Bli bedre kjent med ekspertene

Visste du at Berg-Hansen har et kontor i Austevoll? Her er de eksperter på marine- og offshorereiser, også kalt ERM-reiser.
Fly som flyr over skyskrapere. Foto
15. mai 2023

Rutetilbudet øker i 2023 – flyselskapene satser østover

Rutetilbudet øker på interkontinentale flystrekninger, som gjør det enklere for våre kunder å dra på jobbreise til en rekke destinasjoner.