Tilbake

Alle setter pris på gode anbefalinger – og en god deal

Nå kan nesten alt kjøpes på nett. Samtidig har det blitt mer komplisert å ta et godt valg. For hvordan kan du vite at du har funnet den beste flyprisen eller det best egnete hotellet? Vi har lansert «Anbefalte produkter» som skal gjøre det enklere for deg å ta gode valg.

Berg-Hansen Anbefaler

Vi har gjort det enklere for deg, gjennom å forhandle frem ekstra gode priser enten det er leiebil, fly eller hotell. Dette er produkter som i tillegg er kvalitetssikret og som gjør at du vet at du har gjort en god deal. For hvor mange ganger har du ikke slitt med å vite hvilken forsikring leiebilen skal ha og hva er egentlig inkludert?

I Berg-Hansen har vi kompetanse, erfaring og teknologi som gjør det lettere for deg å ta smarte valg. Vi tilbyr de fleste leverandører og har et volum som gir oss gode innkjøpsbetingelser, og med det gode priser til deg. Vår egenutviklede teknologiske plattform gir deg som kunde tilgang til hele markedet.

Du og jeg kan selv finne det meste på nettet; spennende reisemål, flybilletter, hotell og leiebil. Men hvordan kan du vite at du har funnet den beste prisen på fly eller det best egnede hotellet? Hvordan kan du forsikre deg om at leverandøren du velger har en profil som fokuserer på bærekraft?

Nei, det er ikke alltid like enkelt å finne frem i jungelen av tilgjengelige produkter og priser. Det blir noen ganger for mange valgmuligheter, og prisene varierer avhengig av om du er på den ene eller andre nettsiden, den ene eller den andre dagen. Mange av flyselskapene har i det siste endret sin distribusjonsstrategi, noe som har gjort det enda mer krevende for deg som forbruker å sammenligne priser. Gode og trygge råd, der du som sluttbruker vet at dine interesser blir ivaretatt, blir ekstra verdifulle i et uoversiktlig marked.

I tillegg til å markere våre tjenester som «Berg-Hansen anbefalt», skal du være trygg på at når du kontakter våre reiserådgivere, er du garantert et godt råd og en god deal. Våre anbefalinger er basert på pris, beliggenhet, bærekraft eller reisepolicy. Hver eneste dag jobber vi med våre partnere for å sikre at vi har markedets beste avtaler for deg som kunde – enten du handler selv på våre digitale plattformer eller hos en av våre reiserådgivere.

Når du ser denne markeringen, vet du at dette er et produkt vi anbefaler:

Berg-Hansen Anbefalte hoteller